Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Onsite-tekniker till Medtechbolag!

Ansök nu
Vill du bidra med din tekniska kompetens till en plats där den verkligen betyder något? Nu söker vi en engagerad Onsite-tekniker som uppskattar att lösa tekniska utmaningar. Här har du möjligheten att arbeta i en miljö där innovation och omtanke går hand i hand, med målet att förbättra vårdupplevelsen för patienter och vårdpersonal. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för vår kunds räkning en Onsite-tekniker. Kundföretaget är ett välkänt, expansivt och spännande företag inom vårdbranschen. I rollen som Onsite-tekniker kommer du framförallt att jobba med installation, support och felsökning av lokal IT utrustning. Som Onsite-tekniker kommer du utgå hemifrån, alternativt från kontoret beläget i centrala Göteborg och arbeta ute på företagets vårdenheter runt om i Göteborgsområdet/ Västra Götalandsregionen majoriteten av din arbetsvecka.

Du kommer vara en viktig kugge i supportteamet och ha tätt samarbete med hela supportorganisationen. Din arbetsdag kommer att bestå av teknisk felsökning, problemlösning och service, där ärenden kommer in via ett ärendehanteringssystem. I rollen som Onsite-tekniker erbjuds du frihet under ansvar, vilket innebär ett stort ansvar för dina uppgifter. Om du gillar att träffa nya personer och ha ett stort kontaktnät ute på vårdcentraler/enheter så är denna tjänst rätt för dig. Här har du möjlighet att påverka och växa i en utvecklande roll.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Jobba med installation, support och felsökning av lokal IT utrustning.
 • Arbeta i nära samarbete med den centrala IT drift/support avdelningen i syfte att upprätthålla hög tillgänglighet och avhjälpa fel för användarna.
 • Kartlägga behov och önskemål avseende IT från de olika lokala vårdenheterna.
 • Medverka och eventuellt samordna/driva förändringsarbete inom IT på de lokala vårdenheterna.
 • Bidra som tekniker i lokala samt centrala projekt och utrullningar.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare.
 • Har kunskaper i Active Directory.
 • Har erfarenhet av att installera applikationer och anslutna enheter.
 • Har goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem och nätverk.
 • Är familjär med Microsoft Office 365, Ondrive, samt Microsoft Teams.
 • Har B-körkort då tjänsten innebär resor.
 • Behärskar engelska och svenska flytande, då båda språken kommuniceras internt och externt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
 • ITIL baserade ärendehanteringssystem tex. Ivanti, ServiceNow, Remedy etc.
 • Webdoc, Cosmic och/eller annat journalsystem.
 • Microsoft Endpoint Configuration Manager.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och för att trivas i rollen tror vi att du som person är nyfiken och flexibel i din yrkesroll och drivs av att få arbeta med människor. Vi tror att du som söker är en social och ansvarstagande person som har ett genuint intresse för människor, IT och att hjälpa andra samt har en stark samarbets- och kommunikationsförmåga.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kund och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Elin Samuelsson
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare