Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Nu söker vi en business analyst till välkänt bolag i Göteborg

Ansök nu
Nu finns möjligen att ansluta till ett av Göteborgs mest välrenommerade bolag. Vi söker en business analyst som arbeta med att uppdatera rutiner och arbetssätt för att möta de nya krav som kommer i samband med en lagändring.

OM TJÄNSTEN:
I den här rollen blir du en integrerad del av ett nyligen bildat team bestående av utvecklare, produktägare och analytiker. Teamets primära uppgift är att skapa ett system som kan anpassa företagets arbetsmetoder och rutiner för att möta de nya krav som uppstår i samband med lagändring.

Som business analyst kommer du:
 • Arbeta nära med nyckelintressenter, team och affärspartners för att få en förståelse för befintliga lösningar och de nödvändiga stegen som krävs för förändringar.
 • Säkerställa att de lösningar som utvecklas eller underhålls av ditt team överensstämmer med relevanta lagar och förordningar inom branschen.
 • Arbeta med att analysera befintliga lösningar och säkerställa att de uppfyller kraven som ställs.
 • Identifiera och föreslå förbättringar av befintliga lösningar och arbetssätt.
 • Vara spindeln i nätet mellan olika avdelningar och se till att ändringarna överensstämmer med avdelningarnas operativa behov.
Som anställd får du bra förmåner och företaget är bra på att måna om personlig utveckling. Företagskulturen är karakteriserad av en stark känsla av samhörighet och ömsesidigt engagemang. Det finns även möjlighet till flexibilitet i om arbetet sker på kontoret eller hemifrån.

Vi letar efter en individ som är intresserad av att ingå i ett långvarigt samarbete som utveckla både medarbetare och organisation!

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har högskole- eller universitetsexamen inom IT, ekonomi eller motsvarande.
 • Kan kommunicera obehindrat i Svenska och engelska, kan du ett tredje språk exempelvis tyska, franska eller lettiska är det meriterade.
Det är meriterande om:
 • Du har erfaret av att analysera olika företags situationer och förstå deras behov
 • Har erfarenhet av agila arbetsmetoder och arbete i tvärfunktionella team.
 • Har förståelse för molnbaserade lösningar och hur de ska integreras i en verksamhet.
 • Du har erfarenhet av arbete i en internationell miljö
 • Har erfarenhet av att utveckla arbetssätt och metoder för att möta specifika regelverk
 • Har erfarenhet av laglig rapportering inom transportbranschen, andra myndigheter eller motsvarande.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa i rollen som business analyst krävs det att du som person är konsultmässig, driven och engagerad. Rollen kräver även att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med olika personer i olika konstellationer. Vidare behöver du även vara kommunikativ och anpassa din kommunikation efter mottagaren.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Friday med möjlighet till överrekrytering.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 nov. 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare