Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Mjukvaruutvecklare till innovativt bolag i Göteborg!

Publiceringsdatum
01 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en utvecklare med goda kunskaper i C/C++ och och vill arbeta på ett innovativt bolag? Vill du arbeta i en miljö präglad av professionell såväl som personlig utveckling och arbeta med att utveckla tekniken för att möta framtidens krav? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en kommunikativ och engagerad C/C++-utvecklare. Kunden arbetar med att utveckla tekniker för att möta framtidens krav och arbetar mot olika industrier såsom flyg-, fordon och telecomsindustrin. De vill nu utöka sitt team i Göteborg och söker därför en utvecklare med kunskaper i C/C++-programmering och ett stort tekniskt intresse. Kunden värdesätter din professionella såväl som din personliga utveckling och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser och utvecklingsmöjligheter internt.

I rollen som C/C++-utvecklare kommer du att ingå i ett härligt team bestående av såväl juniora som erfarna utvecklare där ni tillsammans arbetar i projekt och utvecklar olika produkter beroende på kundens behov. Då kunden arbetar och erbjuder tjänster inom olika industrier erbjuds du arbete i olika spännande projekt och miljöer och arbetar med exempelvis ny-, vidare- eller funktionsutveckling med fokus på C/C++-programmering.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis datateknik, mekatronik, teknisk fysik eller likvärdigt område.
 • Har goda kunskaper i C och/eller C++.
 • Besitter ett stort och genuin tekniskt intresse.
 • Är flytande i svenska såväl i tal som i skrift då språket används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Har hobbyprojekt inom relevant område som du kan visa upp.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är driven, tycker om att arbeta projektbaserat och har ett analytiskt förhållningssätt. Vidare är du nyfiken samtidigt som du vill dela med dig av din kunskap till andra. Då du arbetar i team tillsammans med andra kollegor samt har kontakt med företagets kunder ser vi att du är kommunikativ och har lätt att skapa goda relationer internt såväl som externt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från både vår och kundens sida är att du därefter blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Kontaktperson: Bianca Lord
 • Lön: Fast månadslön
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?