Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Kvalitetsinspektör till Bolag inom Rymdindustrin!

Ansök nu
Är du i början din karriär och har ett kvalitetstänk samt kunskap inom och intresse av teknik? Här är en möjlighet där du får vara med och se till att högteknologiska produkter inom rymdindustrin hanteras, administreras och lagerförs korrekt. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Vi söker en medarbetare till teamet Incomming Inspection hos vår kund som är verksam inom rymdindustrin och som producerar bland annat omborddatorer till satelliter samt komponenter till antenner och mikrovågselektronik.

Rollen är bred och utöver att hantera ankommande gods kommer du granska och bedöma levererad dokumentation i enlighet med inköpsorder, såsom materialcertifikat och mätresultat. Vidare kommer du utföra visuell inspektion i mikroskop och bedömning av resultat, där produkter inom elektronik och kemikalier besiktas enligt kontrollplan.

Du kommer tillhöra ett team på två personer och utöver dem ha flertalet kontaktytor som kvalitets- och inköpsavdelningen samt de ingenjörer som bestämmer vad som kontrolleras på respektive produkt. Du kommer även ha ett övergripande arbete med att tillämpa metoder och principer inom LEAN genom att aktivt arbeta med 5S och ständiga förbättringar för att utveckla och förbättra metoder, flöden och processer.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper/erfarenhet
 • Har förmågan att läsa tekniska ritningar
 • Besitter kunskap inom och förståelse för produktionsprocesser
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
 • Har god förståelse och ett öppet sinne för metoder och principer inom LEAN
 • Har erfarenhet från arbete med mikroskop
Vidare kommer stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker är en kommunikativ person som trivs i att arbeta med många kontaktytor och har en positiv inställning till nya utmaningar. Vidare ser vi att du är noggrann, planerande och ödmjuk med en analytisk förmåga där du är intresserad av kvalitet, och att alltid sträva efter att ha kundens kvalitetsbehovet i åtanke.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday. Anställningen är tidsbegränsad i 6 månader med möjlighet till förlängning.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Omgående
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare