Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Kreativ Projektör till Lindner Scandinavia!

Publiceringsdatum
07 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
“Our employees provide the foundation for our company” - På Lindner Scandinavia får du möjlighet att arbeta på ett världsledande företag inom sin bransch. Med en trygg och expansiv koncern i ryggen driver Lindner Scandinavia den skandinaviska marknaden. Med det medföljer goda utvecklingsmöjligheter för dig i din yrkesmässiga karriär. Visst låter det intressant? Vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

Är du en kreativ, engagerad och driven högskoleingenjör med kunskaper inom Tekla och AutoCAD? Är du duktig på att designa och ständigt komma med nya innovativa idéer? Då kan tjänsten på Lindner Scandinavia vara något för dig! Här får du som junior projektör möjligheten att arbeta på ett bolag som skräddarsyr lösningar för kunden inom speciella exteriöra och interiöra konstruktioner i framförallt glas, trä, stål, aluminium och komposit i Norge, Danmark och Sverige. Ditt huvudansvar är att skapa och designa byggnadstekniska detaljer och ritningar inom företagets olika projekt. Lindner Scandinavia ser långsiktigt på samarbetet och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, så här gäller det att som junior komma in och visa framfötterna.

Om tjänsten:
Friday söker för Lindner Scandinavias räkning en utåtriktad och kreativ projektör. Lindner Scandinavia startades 2019 med ett huvudkontor i Göteborg, regionkontor i Stockholm och projektkontor i Köpenhamn och Oslo. I tjänsten som Projektör kommer du sitta på Göteborgskontoret. Bolaget är idag 35 anställda och har även via moderbolaget Lindner SE ytterligare resurser och kompetenser vilket ger bolaget möjlighet att från stabil grund utveckla och genomföra stora som små projekt på den skandinaviska marknaden.

Organisatoriskt är du underställd projekteringschefen som leder och samordnar företagets projektering. Som tidigare nämnt finns det goda utvecklingsmöjligheter på bolaget där du som projektör kan utvecklas och bli handläggande projektör och vidare till projekteringsledare. Eftersom Lindner Scandinavia har hela kedjan från marknadsföring till montage på arbetsplatser kan du på sikt även ta steget över på andra avdelningar för att utvecklas där.

I din roll kommer du vidare att:
 • Skapa och designa byggnadstekniska detaljer och tillverkningsritningar för aluminium, stål och glas för ett eller flera projekt parallellt
 • Ansvara för att de handlingar som tillverkas för det aktuella projektet är rätt och framtagna enligt projekteringstidplan
 • Medverka i framtagning av offertritningar i samråd med handläggande projektör och projekteringsledare
 • Aktivt verka för förbättringar av företagets produkter och metoder
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant högskoleutbildning inom Samhällsbyggnad eller motsvarande
 • Har goda kunskaper av Tekla och/eller AutoCAD
 • Är obehindrad i både svenska och engelska i både i tal och skrift
Det är meriterande om du har:
 • Arbetslivserfarenhet från en arkitekt- eller byggkonsultfirma.
 • Kunskaper i Rhino och Grasshopper.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos Lindner Scandinavia och i rollen som projektör krävs det att du som person är kommunikativ, noggrann och strukturerad. För dig är det en självklarhet att vara med och bidra med din kreativitet samt att komma med nya idéer och ständigt kommunicera på bästa sätt gentemot kollegor och kunder.

Om kundföretaget:
Lindner SE startades 1965 i Arsnstorf, Tyskland och är en familjeägd koncern med 7200 anställda och en omsättning kring 1200 miljoner Euro. Koncernen är en av de världsledande inom byggnation av fasader, interiöra produkter och isolering. Dem ger råd, utvecklar, producerar och implementerar produkter och projekt för våra kunder -från mindre projekt till nyckelfärdiga lösningar. Lindner Scandinavia är en del av Lindner SE koncernen, beläget i Göteborg, som ansvarar för komplexa speciella exteriöra och interiöra konstruktioner i framförallt glas, trä, stål, aluminium och komposit i Norge, Danmark och Sverige. Högt kvalificerade och erfarna medarbetare inom projektering, 3D / BIM-design, kvalitetsledning och projektledning garanterar professionellt och tillfredsställande genomförande för alla projektdeltagare. Lindner Scandinavia AB ger sina kunder råd i ett tidigt skede, om det behövs. Läs gärna mer om Lindner Scandinavia här.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du kommer vara anställd av Friday. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till överrekrytering.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
 • Placering: Göteborg, Västra Frölunda
 • Rekryteringsansvarig: Gustav Widman, gustav.widman@friday.se
 • Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 jan. 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga