Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Valideringsingenjör inom Mekanik!

Ansök nu
Är du intresserad av mekanisk validering och entusiastisk över att arbeta med verifiering av nyutvecklade produkter och processer? Oavsett om du är en senior valideringsingenjör eller nyutexaminerad inom området, så erbjuder vår kund en högst stimulerande miljö för dig att utvecklas inom!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Junior Valideringsingenjör. Vår kund är en massproducent av produkter inom avancerade antennlösningar för nästa generation av autonoma enheter. Som en del av R&D-avdelningen kommer du att få en viktigt roll leverera innovativ teknik. Som mekanisk valideringsingenjör kommer du att arbeta över olika projektteam för att utveckla och genomföra valideringsplaner för mekaniska mätningar på delnivå och för den slutliga monterade produkten. Du kommer att arbeta med valideringsstrategier både hos leverantörer och i vår interna laboratoriefacilitet.

Exempel på arbetsguppgifter:
 • Mekaniska mätningar och verifiering av delar och monterade antenner mot specifikationer
 • Underhåll av in-house laboratorieutrustning för mekaniska mätningar
 • Utveckling av bästa praxis för mätning och analysmetoder som ska användas i forsknings- och utvecklingsprojekt
 • Arbeta med leverantörer för att verifiera deras valideringsstrategier och rapporter för våra delar
 • Kvalitetssäkring av produkter
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en avslutad universitetsutbildning inom maskinteknik, materialteknik, produktion eller likvärdigt område.
 • Alternativt tar examen från ovanstående 2023.
 • Är flytande i engelska i både tal och skrift då språket kommuniceras internt och externt.
Det är inget krav, men meriterande om du:
 • Har erfarenhet av högprecisionsmekaniska mätningar och statistisk kvalitetskontroll inom validering
 • Tidigare har arbetat med mekaniska specifikationsritningar
 • Har erfarenhet av att sätta upp och underhålla laboratorieutrustning och att arbeta med högvolymprodukter
 • Har erfarenhet av punktskanning, 3D-optiska mätningar, miljötester.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du är strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du har lätt för att prata med olika personer och att samarbeta. Vi ser vidare att du även är självgående och tar stort ansvar för ditt arbete samtidigt som du gärna arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor. Vidare är du initiativtagande där du också kan vara lugn och stabil även i pressade situationer.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
 • Start: Omgående/Enligt överrenskommelse
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare