Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior systemarkitekt till bolag inom fordonsindustrin!

Ansök nu
Friday söker nu för kunds räkning en junior systemarkitekt. Bolaget verkar inom fordonsindustrin och du kommer att tillhöra ett mindre team om fem personer. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
I rollen som systemarkitekt kommer du att vara en central roll i organisationen där du kommer att arbeta tätt tillsammans med ett team om fem personer.

Som systemarkitekt kommer du att ingå i ett mindre team bestående av seniora såväl som juniora kollegor. I din roll kommer du tillsammans med andra viktiga aktörer i organisationen sammanställa olika krav utifrån vad kunden förväntar sig med hänsyn till lagar och regler som behöver följas. Du kommer tillsammans med andra roller diskutera hur ni kommer fram till den mest optimala lösningen. Det här för att utvecklarna ska kunna ta vid efter att du skrivit en mjukvaruspecifikation så att de kan koda utifrån specifikationen.

För att du skall trivas i denna roll är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga då du kommer att ha en nära dialog med olika viktiga aktörer i ditt dagliga arbete.

Vi söker dig som:
  • Har en högskole-/civilingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik eller motsvarande.
  • Har ett intresse för mjuk- och hårdvaruutveckling.
  • Talar och skriver flytande engelska då språket används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
  • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller tidigare har arbetat inom fordonsindustrin.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du som person besitter en god social förmåga, är lyhörd och noggrann. Vidare tror vi att du är strukturerad och en lagspelare som gör ditt bästa för att bidra till gruppens prestation. Du är prestigelös i ditt sätt att arbeta och agerar för verksamhetens bästa.

Om anställningen:
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos oss på Friday med möjlighet till överrekrytering.

Övrig information:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Start: Omgående/ Enligt överenskommelse
  • Rekryteringsansvarig: Bianca Lord
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 nov. 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare