Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Mjukvaruverifierare till Saab

Ansök nu
Vi söker nu efter en duktig mjukvaruverifierare för en spännande roll inom utveckling av mjukvara till radarsystem, antenner och sensorer till Saab. Är du en strategisk och analytisk person med en bakgrund inom mjukvarutestning? Då kan du vara den vi söker! Skicka in din ansökan idag, urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
Som mjukvaruverifierare hos Saab kommer du att vara en integrerad del av ett team i uppstartsfas, bestående av cirka 10 personer som fokuserar på utvecklingen av avancerade radarsystem och antenner. Ditt arbete kommer att omfatta skapandet av mjukvarufunktionalitet som är central för dessa system, särskilt inom områden som felövervakning och hantering av felkoder. Även andra uppgifter som automatiseringar av olika tester, verifiering av sensormjukvara och andra verifieringsstrategier förekommer. Teamet arbetar i nära samarbete med övriga utvecklingsteam och avdelningar för att säkerställa att tekniken alltid ligger steget före.

OM KUNDFÖRETAGET:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. SAAB ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, där de respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande.
  • Är en strategisk och analytisk person.
  • Är obehindrad i både det svenska och engelska språket då detta används i det dagliga arbetet.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och för att trivas och bli långvarig i rollen tror vi att du som person har förmågan att se hur saker hänger ihop, samt är nyfiken och noggrann. Du gillar att ingå i ett team där man har många kontaktytor internt och jobbar nära kollegor samt andra team.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Efter överenskommelse/snarast
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare