Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Mekanikkonstruktör till framstående fordonsbolag!

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Tar du examen inom maskinteknik till sommaren eller är redo för ett nästa karriärskliv? Vi söker dig som har ett starkt intresse för konstruktion och som vill bli en del av ett ledande fordonsbolag. Vår kund är i en spännande fas med att bygga upp sin egen inhouseutveckling - och söker nu nästa nyckelspelare att vara med på resan. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Junior Mekanikkonstruktör. I tjänsten kommer du att bli en del av ett team om 15 personer som arbetar med konstruktion av sätet och bassätesstrukturen i ett fordon. Teamet har en blandning av både juniora och seniora personer, vilket gör att du kommer få en god stöttning som ny i rollen. Kompetenserna i teamet består vidare både av projektledare, konstruktörer, beräkningsingenjörer samt testingenjörer. Avdelningen du kommer att tillhöra är nu i en spännande fas där de ska börja med sin egen inhouseutveckling, vilket innebär att du kommer få följa produktutvecklingsfasen från start till slut.

Du kommer vidare till exempel att:
 • Arbeta med konstruktion av olika komponenter kopplat till sätesstrukturen i Catia.
 • Se till så att konstruktionen uppfyller krav- och säkerhetskriterier.
 • Ha en nära dialog med närliggande team samt leverantörer.
 • Delta i produktutvecklingsmöten.
 • Arbeta med viss dokumentation.
 • Delta i testförfaranden på testbana.
Tjänsten kommer vidare att inledas med en gedigen onboarding där du kommer att få en mentor.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en universitets- eller högskoleutbildning inom maskinteknik.
 • Har kunskaper inom CAD.
 • Har ett starkt intresse för konstruktion och fordonsindustrin.
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras internt likväl externt.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat med Catia.
 • Har arbetslivserfarenhet inom konstruktion, gärna inom automotive.
 • Har hobbyprojekt inom konstruktion och/eller 3D-printning.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du besitter en stark kommunikativ och drivande. Du besitter vidare ett starkt intresse för konstruktion och är duktig på att samarbeta med andra. Du är även strukturerad, analytisk och noggrann i din arbetssätt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du initialt kommer att vara anställd av Friday med ambitionen att bli överrekryterad till kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Juni eller Augusti 2024/Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på "Sök tjänst". Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?