Hoppa till innehåll

Junior DevOps-ingenjör till Saab

Har du en relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet från mjukvaruutveckling? Se då hit! Vi söker nu efter en duktig junior Devops-ingenjör, för en spännande roll inom utveckling av mjukvara till radarsystem, antenner och sensorer till Saab. Har du även ett driv för samhällsnytta? Då är du välkommen att skicka in din ansökan idag, urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
I din roll som DevOps-ingenjör hos Saab kommer du ingå i ett team bestående av cirka 10 personer, som utvecklar mjukvara till radarsystem och antenner med tillhörande funktionalitet inom bland annat felövervakning och felkodshantering. Teamet har en dynamisk och samarbetsinriktad arbetsmiljö med övriga utvecklingsteam och avdelningar, för att kunna säkerställa att tekniken alltid ligger i framkant.

OM KUNDFÖRETAGET:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. SAAB ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, där de respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande.
  • Är obehindrad i både det svenska och engelska språket då detta används i det dagliga arbetet.
  • Har ett intresse för flöden och automatiseringar.
Det anses vara meriterande om du har tidigare erfarenhet från mjukvaruutveckling. Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och för att trivas och bli långvarig i rollen ser vi att du som person är strukturerad, noggrann och självgående. Du gillar att ingå i ett team där man har många kontaktytor internt och jobbar nära kollegor samt andra team.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Efter överenskommelse/snarast
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 nov. 2023 (42 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga