Hoppa till innehåll

IT Business Analyst till Saab!

Är du en nyfiken, kommunikativ och förbättringsfokuserad person? Har du ett starkt affärsdriv och vill arbeta med att utveckla och driva processer framåt? Se då hit! Vi söker nu för Saabs räkning en IT Buisness Analyst. Hit söker vi dig som vill vara med och arbeta mot bolagets gemensamma mål - att göra världen till en säkrare plats!

OM TJÄNSTEN:
Saab erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd i arbetet med att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Här erbjuds du arbeta i en stimulerande miljö som präglas av samarbete både i utvecklings- och kundprojekt. Saab-koncernen i fråga ansvarar för installation, underhåll, drift och förvaltning av alla Saabs produktionsmiljöer och dess specifika komponenter. De har även ansvaret för att driva datorhallar och dess tillhörande utrustning, samt erbjuder support för systemutveckling.

I rollen som IT Buisness Analyst kommer du att tillhöra ett team på 10-15 personer där ni tillsammans arbetar med flera olika verksamheter inom Saab. Du kommer att arbeta såväl självgående som i tätt samarbete med ditt team. Teamet tillämpar agila metoder vilket innefattar team-leads, scrum-masters och projektledare, detta för att utöva ett välstrukturerat arbetsätt.

Arbetsuppgifter:

I denna roll kommer du agera länken mellan IT och organisationen. Du kommer att arbeta med kravhantering, processförbättringar, upphandlingar samt ta en ledande roll i workshops, möten och projekt. Vidare kommer du arbeta med att omvandla förfrågningar till genomförbara uppdrag och driva kravarbetet framåt.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Besitter en högskole-/civilingenjörsexamen inom Industriell ekonomi, systemvetenskap eller likvärdigt område.
  • Har tidigare berört arbeten likt detta, möjligtvis genom ett deltidsarbete eller sommarjobb.
  • Trivs i teambaserat arbete och att kommunicera med större kontaktytor.
  • Har tidigare erfarenhet av att leda workshops och projekt i stort.
  • Kan obehindrat kommunicera på såväl svenska som engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Därutöver kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska trivas i rollen som IT Buisness Analyst tror vi att du är en driven, initiativtagande och lösningsorienterad person. Du tycker om att arbeta såväl i team som självgående och du har förmågan att få saker att hända. Du har lätt att nätverka, ta egna initiativ och du har en förmåga att förhålla dig till korrekta tidsramar. Vidare ser vi gärna att du är en person som strävar efter utveckling på ett såväl personligt som professionellt plan och är beredd att ta dig ann det som krävs för att följa med i bolagets tillväxtresa framåt. Tjänsten innebär även arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed finns krav på svenskt medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är ett globalt tekniskt bolag. De är cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är dom ledande inom många områden och en stor andel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Det är även ett företag där man ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du därefter blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman, Rebecka.forsman@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (48 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Järfälla
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga