Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Frontend Developer till Greentech-bolag i Göteborg!

Ansök nu
Besitter du ett genuint intresse för programmering och vill vara med och göra skillnad på riktigt? Drivs du av att få jobba i en föränderlig miljö på ett växande företag? Vi söker dig med tyngden inom frontend till Aqua Robur. Är du dessutom kreativt lagd och motiveras av att driva projekt framåt? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten:
Aqua Robur erbjuder sina kunder helhetslösningar inom vattendistribution för att med realtidsdata kunna mäta vattenförluster, identifiera läckor och optimera sina ledningssystem. Bolaget har utvecklat en egen IoT-plattform där Aqua Roburs kunder erbjuds både mjukvara och hårdvara i form av sensorer och analysverktyg. Du kommer ingå i ett mindre team som med prestigelöshet samarbetar för att leverera långsiktighet. Här möts du av en kreativ atmosfär där hållbarhet driver bolaget framåt.

I rollen som Frontendutvecklare kommer du ansvara för Aqua Roburs webbportal. De arbetar med testdriven utveckling där du får möjlighet att djupdyka men också bredda dina kompetenser inom olika programmeringsverktyg. Du erbjuds en varierad roll där du med frihet under ansvar kommer få vara med och fatta beslut i allt ifrån tekniska frågor till produktutveckling på ett större plan. Detta ställer krav på dig som noggrann, driven och självständig.

Vi söker dig som:
  • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom utveckling eller motsvarande erfarenhet.
  • Besitter grundläggande kunskaper i olika moderna ramverk, exempelvis React, Typescript och paketeringsverktyg.
  • Har erfarenhet av en utvecklingsmiljö med containers (Docker).
  • Har tidigare erfarenhet av en motsvarande roll.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att trivas i rollen som Frontendutvecklare tror vi att du är en driven person som kan leverera på kort tid. Med tidigare erfarenhet på området ser vi gärna att du är trygg nog för att leverera och presentera egna lösningar. Genom att stora delar av arbetet innefattar kommunikation med såväl interna som externa kontakter ser vi därutöver att du är en social och kommunikativ person som trivs i en miljö där samarbete prioriteras högt.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos Aqua Robur.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Göteborg.
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman.
  • Lön: Marknadsmässig.
  • Start: Enligt överenskommelse.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 nov. 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare