Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Erfaren Backendutvecklare till Sigholm!

Ansök nu
Utforska en spännande karriär som systemutvecklare hos Sigholm, där du kommer att möta utmaningar och vara en del av ett team som främjar samarbete och kreativitet. Som en platt organisation ger Sigholm dig möjligheten att påverka och växa i din roll samtidigt som du arbetar i en värderingsdriven miljö. Ta steget och upptäck dina karriärmöjligheter hos Sigholm idag!

Om tjänsten:
I rollen som Backendutvecklare på Sigholm kommer du att bli en del av Sigholm som präglas av en öppen och familjär kultur. Du kommer att arbeta med att utveckla Sigholms SaaStjänst Aurora by Sigholm (AbS) som är deras egenutvecklade, kraftfulla system som används dagligen för att optimera energisystemet i flera städer runt om i Sverige. Som Backendutvecklare kommer du att ingå i ett mindre team där ni tillsammans arbetar med att utveckla och förvalta AbS. Du kommer arbeta inhouse på Sigholms Göteborgskontor men där resor mellan kontoren emellanåt uppmuntras för en gemenskap och sammanhållning.

Som Backendutvecklare kommer du vidare att behöva sätta dig in i vad det betyder att designa, utveckla, driftsätta och underhålla en Cloud Native Web App. Sigholm har mikrotjänster som sträcker sig från ETL-jobb till Data Science - allt undangömt bakom ett snyggt och användarvänligt interface. Ditt jobb blir att hantera dessa tjänster, dataströmmar och interfaces så att slutanvändaren får en fantastisk upplevelse.

Vi söker dig som:
  • Har en högskole-/civilingenjörsutbildning inom IT, data eller likvärdigt område.
  • Har ett par års erfarenhet av något av följande: Python, Linux, Docker och/eller Cloud.
  • Har ett genuint intresse för energi och hållbarhet.
  • Är flytande i svenska såväl som engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras i det dagliga arbetet.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. Sigholm är en platt organisation där du ges möjlighet till inflytande och ansvar av såväl din egen, samt teamets utveckling. Vi tror att du inspireras av att vara en aktiv del i kultur- och bolagsbyggandet och tycker det är viktigt att ditt jobb har en konkret koppling till minskad klimatpåverkan.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från vår och Sigholms sida är att du därefter blir direktanställd hos dem.

Övrig information:
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Göteborg.
  • Start: Augusti 2023.
  • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska.
  • Lön: Fast månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sigholm Tech erbjuder högkvalitativa tjänster inom samhällsbyggnad med energi i fokus. De har kunskap inom hela energisystemet, förståelse för kundens behov och känsla för hållbar kvalitet. De hjälper således företag som producerar varor och tjänster inom infrastruktur och energi att ligga i den digitala utvecklingens framkant. Med lång erfarenhet av energi och infrastruktur kan de erbjuda sina partners sektorspecifik kunskap och världsklassimplementering av lösningar på deras affärsutmaningar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare