Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Embeddedutvecklare till Innovativa Sentient

Publiceringsdatum
16 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara en del av ett företag med unika produkter och en lovande framtid? Som pionjärer inom autonom fordonsteknik tillhandahåller Sentient högkvalitativa lösningar till framtidens fordon. Vill du vara med på deras resa? Ansök idag!

OM TJÄNSTEN:
Sentient fokuserar på mjukvarufunktioner för styrning och kontroll av fordon. Eftersom deras produkter är oberoende av fordonstyp, riktar de sig både till personbilar och tunga fordon och deras produkt Blueprint Steering har varit i produktion hos en ledande lastbilstillverkare sedan 2013. Sentient är belägna på Lindholmen i Göteborg, och har sin flotta av testfordon vid AstaZeros testbana utanför Borås.

Inte bara kommer du att arbeta med de häftigaste tekniska utmaningarna för att skapa styrning och kontroll av fordon för framtiden, utan du kommer också bli en del av en optimistisk atmosfär där glädje, kunskapsdelning och öppenhet är vardag. Vi brinner för att införa nya arbetssätt och fokusera på kontinuerliga förbättringar för att vara i framkant. Hos oss kommer du arbeta med ett mycket erfaret, skickligt och öppensinnat team vid din sida.

Vi letar nu efter en erfaren embeddedutvecklare till Sentients plattformsteam. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att designa, utveckla och underhålla inbyggd mjukvara på låg nivå för vår elektriska servostyrningsenhet. Det inkluderar, men är inte begränsat till:
 • Design och implementation av algoritmer i C
 • Inhämtning och analys av krav
 • Dokumentation
 • Testutveckling
 • Planera och delta i verifierings- och testaktiviteter
DEN IDEALA KANDIDATEN:
Vi letar efter någon som trivs med att hitta lösningar på mycket komplexa utmaningar, som inte är rädd för att prova nya idéer i sökandet efter innovation och är stolt över att leverera enastående produkter. För att passa in i vår teamkultur måste du vara en lagspelare som främjar en dynamisk miljö och påskyndar lärande hos andra.

För att lyckas i rollen behöver du ha med dig:
 • En civilingenjörsexamen inom ett relevant tekniskt område såsom automotive engineering, elektroteknik, datavetenskap eller motsvarande.
 • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av en liknande roll.
 • Goda kunskaper kring embeddedutveckling i C.
 • Goda kunskaper kring elektronik.
 • Självständighet, drivkraft och förmåga att arbeta i ett team är avgörande färdigheter.
 • Goda kommunikationsfärdigheter i både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
Det anses vara meriterande om du har erfarenhet från ett eller flera av följande områden:
 • Fordonbranschen
 • Infineon Aurix
 • AUTOSAR
 • Utveckling av säkerhetskritiska produkter (ISO26262, ASIL A-D eller liknande)
 • CI/CD och automatiserad testning
 • Lastbilskörkort
 • Versionshanteringsverktyg
Om kundföretaget:
Sentient grundades 2009 av en grupp ingenjörer specialiserade inom aktiv fordonsäkerhet. Med flera års erfarenhet inom fordonsindustrin och akademisk forskning satte de igång med att revolutionera det konceptuella tänkandet kring styrning och fordonrörelsekontroll. Nya idéer utvecklades och sattes i praktiken i en dynamisk arbetsmiljö med ytterligare ägare och kollegor. Sentients första produkt, S+ Blueprint Steering, lanserades på marknaden 2013.

Sentient skapar ledande produkter för styrning och fordonrörelsekontroll. Vi ser till att automatisk körning fungerar i verkligheten. Våra funktioner uppfyller mer än lagliga krav och betyg. De är holistiska funktioner som är inriktade på kundbehov och med säkerhet i åtanke - i alla situationer. Läs mer på Sentients webbplats: https://sentientplus.com/.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från båda parter är att du därefter blir direktanställd hos Sentient.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Kontaktperson: Pontus Somi, pontus@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi har gått över till urvals- och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb