Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Embedded Linux Software Engineer till Parker!

Ansök nu
Är du en driven och ansvarstagande ingenjör med erfarenhet inom Embedded, Software och Linux utveckling? Vill du bli en del av ett väletablerat bolag som ständigt strävar efter att ligga i framkant för vad som är tekniskt möjligt? Se då hit! - Vi söker nu för vår kund Parker Hannifins räkning en Embedded Linux Software Engineer.

OM TJÄNSTEN:
Som Embedded Linux Software Engineer spelar du en viktig roll i utvecklingen och underhållet av displayplattformar och teknologier. Du kommer bli en del av R&D-utvecklingsteamet och deltar i processer från idé till implementering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter med fokus på displayplattformar samt utföra underhåll av Linux-operativsystem. Rollen innebär även att du arbetar nära tvärfunktionella projektteam, som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Det finns stora möjligheter att både utveckla och ta fram nya idéer kopplat till ditt arbete, där du främst ska agera som teknisk expert inom Linux-operativsystem.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:
 • Implementera och optimera bolagets skärmplattformar i Linux-miljö.
 • Utveckla och förbättra kundernas upplevelse.
 • Delta och leda olika projekt tvärfunktionellt.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom Embedded eller Mjukvaruuveckling eller liknande.
 • Har 2-3 års arbetslivserfarenhet inom Linux.
 • Besitter goda kunskaper i C/C++ programmering.
 • Har kännedom kring Yocto för embedded-system.
 • Kan kommunicera obehindrat i Svenska och Engelska då detta kommuniceras såväl internt som externt.
Det är meriterande om:
 • Besitter kunskaper inom Git SCM.
 • Har erfarenhet av u-boot.
 • Har erfarenhet av arbete med Qt/QML.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa i rollen som Embedded Linux Software Engineer ser vi att du är driven och ansvarstagande. Du bör tycka om att arbeta teambaserat och med frihet under ansvar!

Om kundföretaget:
Parker Hannifin är världsledande inom rörelse- och styrteknik och tillhandahåller precisionslösningar för en rad olika mobila och industriella användningsområden samt för flygindustrin. Parker finns överallt där det rör sig. På Parker finns det en oöverträffbar bredd och djup i produktsortimentet, vilket grundar sig i en global marknadsledande position hos nio kärnteknologier inom rörelse- och styrteknik, inklusive flygindustrin, klimatkontroll, elektromekanik, filtrering, vätske- och gashantering, hydraulik, pneumatik, processkontroll samt tätning och avskärmning. Parker använder dessa produkter och tekniker separat för att uppfylla enklare kundbehov, eller så kan de kombinera dem och utveckla system för kunder med behov av mer komplexa lösningar.

Utöver det är Parker Hannifin mycket måna om att upprätthålla en samarbetsorienterad miljö. De arbetar tvärfunktionellt teamen emellan och hittar på mycket aktiviteter tillsammans. Du har förmånen att bli en del av ett bolag som sitter i mycket fräscha lokaler och där frukost finns att tillgå som en bra start på dagen!

Om anställningen:
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Friday ansvarar för rekryteringen men att du kommer bli direkt anställd av Parker Hannifin.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
 • Placering: Göteborg, Mölnlycke.
 • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic .
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (77 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare