Hoppa till innehåll

DevOps Engineer till bolag med miljöfokus!

Har du kunskap inom server- och nätverksfrågor och vill vara del av ett företag med miljön i fokus? Friday söker för kunds räkning en DevOps Engineer som vill utvecklas hos ett snabbväxande bolag. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en DevOps Engineer. Vår kund är ett mycket innovativt, miljömedvetet och snabbväxande bolag från Sverige, med fokus på att förbättra kollektivtrafiken både i Sverige och på den Europeiska marknaden där de erbjuder en molnbaserad plattform för fordonskommunikation och applikationer för fleet management. I tjänsten kommer du att utgå från kontoret i centrala Göteborg. På kontoret sitter det idag cirka 30 medarbetare, varav 12 arbetar med utveckling, som i sin tur är uppdelat i embedded- och backend-team där du kommer att samarbeta med samtliga.

Som DevOps Engineer kommer du att ha huvudansvar för servermiljön och databaserna. Vår kund använder molnbaserade servrar där du kommer att arbeta med att administrera olika databaser och nätverk. Rollen innebär också att vara aktiv i utvecklingsarbetet med Java för systemmotorn och webbgränssnittet. Dessutom kommer du att fokusera på administrationsbiten kring den tekniska infrastrukturen. Den tekniska miljön innefattar komplexa nätverksstrukturer och egna API:er, vilket kräver en förståelse för nätverks- och serverfrågor. Tekniken du kommer att arbeta med är baserad på standarder och IT-arkitektur från organisationen ITxPT (Information Technology for Public Transport), och integrerar både standardsystem och äldre icke-standardsystem.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller masterexamen inom datateknik, mjukvaruutveckling eller likvärdigt område.
 • Har erfarenhet av nätverkskonfiguration och brandväggar.
 • Är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift, då språken kommuniceras i det dagliga arbetet.
Det är inget krav, men meriterande om du:
 • Har erfarenhet av att arbeta agilt, gärna utifrån Scrum.
 • Har kunskap/erfarenhet av IoT-lösningar, AWS, MQTT, Kafka och Elasticsearch.
 • Har tidigare erfarenhet från testning i allmänhet och automat-test i synnerhet.
 • Har kunskaper inom Java.
 • Kan kommunicera på tyska eller franska.
Vidare kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet. För att trivas i kulturen är du prestigelös, uppskattar samarbete och ser dig själv som en viktig del för att bidra till positivt arbetsklimat och företagets utveckling. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt tillvägagångssätt i arbetet. Du är självgående och gör alltid ett eget försök att lösa de problem du ställs inför i ditt arbete. För att bli framgångsrik i rollen är du analytisk och initiativtagande. Din samarbetsförmåga är hög och du värdesätter dina kollegor och ert interna samarbete.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från kund och vår sida är att du efter denna period blir direkt- och tillsvidareanställd av kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Ekonomi
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb