Hoppa till innehåll

Customer & Project Quality Assurance till tekniskt bolag!

Har du erfarenhet av kvalitetssäkring och vill vara en del av ett ledande bolag inom integrerade elektroniklösningar? För kunds räkning söker vi en Customer & Project Quality Assurance som kommer att bli en nyckelspelare i bolagets framtida tillväxt. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Customer & Project Quality Assurance. Vår kund är ett företag i framkant inom integrerade lösningar bestående av elektriska motorer, mekanik och styrelektronik som levereras till kunder över hela världen. I tjänsten kommer du att utgå från kontoret i Göteborg och bli en del av ett team om cirka 7 personer som är ansvariga över olika teknikområden.

Som Customer & Project Quality Assurance kommer dina primära arbetsuppgifter vara att agera som den sammanhållande länken mellan utveckling, produktion och kund. I tjänsten kommer du att bevaka och underhålla både interna och externa krav gällande kvalitet, producerbarhet och kostnad. Stort fokus kommer även att ligga på att bedriva arbetet med att kontinuerligt förbättra produktkvaliteten.

Arbetsppgifter som är frekvent förekommande:
 • Vara primär kontakt mot kunder avseende kvalitetsfrågor och kvalitetssäkring.
 • Agera produktägare i produktion och vara ansvarig för produktkvaliteten direkt mot kunder (8D etc.)
 • Handläggning/stängning av avvikelserapporter samt av kundklagomål.
 • Koordinera produktionsanpassningar i produktutvecklingsprojekt.
 • Upprätta, revidera och godkänna produktionsunderlag.
 • Upprätta och underhålla flödesschema, P-FMEA, styrplan etc.
 • Kontinuerlig uppföljning av kvalitetsutfall i produktion och hos kund.
 • Revisionshantering av produkter och utfärdande av produktionsstyrande dokument.
 • Ändringsförfarande/revisionshantering (PCR och PCO) på frisläppta produkter.
 • Upprätta/underhålla tillverkningskostnad i samband med revisionsändring.
 • Kontinuerligt arbeta med ständiga förbättringar.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där du som person är drivande och har en pragmatisk och problemlösande inställning till ditt arbete. Du arbetar strukturerat och hanterar både koordinerande samt uppföljande uppgifter mycket väl. God kommunikationsförmåga är av högsta vikt i rollen, då du förväntas arbeta mot flertalet interna och externa kontaktytor.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har erfarenhet av kvalitetssäkring, exempelvis i en liknande roll och med fördel inom tillverkningsindustrin/fordonsindustrin.
 • Har erfarenhet av Microsoft Dynamics AX eller liknande affärssystem.
 • Kunskaper inom 8D och P-FMEA.
 • Flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift, detta då språken kommuniceras internt.
Det är meriterande om du:
 • Har en eftergymnasial teknisk utbildning, gärna inom elektronik eller likvärdigt område.
OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kund och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överrenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 jan. 2024 (32 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb