Hoppa till innehåll
Till Fraktservice kontor på Marieholmsgatan 82-84 centralt i Göteborg söker vi nu en Speditör som har god kunskap i Tullhantering för både import- och exportsändningar. Vi är ett företag med ambitionen att växa i nära kontakt med våra kunder och samarbetspartners.

Är du en person som är engagerad och positiv som brinner för tullhantering och logistik? Då vill vi gärna att du söker denna tjänst!

Ditt arbete

Som speditör hos oss kommer dina huvuduppgifter vara att arbeta med tullhantering, logistik, import och export. I rollen kommer det att finnas möjlighet att både ta del av och bidra till utvecklingen som sker hos oss.

I ditt ansvar ingår:
  • Samarbete med agenter och andra samarbetspartners
  • Arbete med tullager, samt tillhörande administrativa arbetsuppgifter
  • Hantera bokningar och offerter
  • Daglig planering och kontakt med kunder
  • Tulldokumentation med TFS
Din profil

Vi ser gärna att du kommer från branschen och har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behöver vara strukturerad och noggrann för att fungera bra i denna roll. Det är till fördel om du är en lagspelare med positiv inställning och förmågan att arbeta under periodvis hög arbetsbelastning.

Det förekommer mycket självständigt arbete samtidigt som du är en stor del av helheten på Fraktservice där vi samarbetar nära terminalen.

Kvalifikationer:
  • Mycket goda tullkunskaper
  • Erfarenhet av arbete inom logistik
  • Erfarenhet från branschen
  • Van vid att arbeta i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök och skicka in ditt CV med personligt brev. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag som är den 3 december 2023.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Magnus Lindqvist på Magnus.lindqvist@fraktservice.se.

Välkommen med din ansökan!
Fraktservice i Göteborg AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Magnus Lindqvist
Email

Om arbetsgivaren

Fraktservice har varit verksamt ända sedan 1984 och har under 2020 förvärvats av nya ägare. Tillsammans är vi omkring 25 medarbetare som jobbar här och vi värdesätter vår långa erfarenhet av branschen och vår personliga prägel på bolaget. Vi förfogar över 30 000m2 terminalyta varav 15 000m2 är lageryta och vi erbjuder t ex ompackning och lagring av gods, hantering (stripp och stuff) och transport av containers . Vi har egen åkeriverksamhet och transportförmedling både för lokala och globala transporter.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sollentuna
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga