Hoppa till innehåll
Ansök nu
Tycker du att det bästa som finns är att arbeta med andra människor och hjälpa dem att glänsa och må bra? Letar du efter världens bästa arbetskamrater och en arbetsplats där du får möjlighet att ta ansvar och ha roligt på jobbet? Kanske är vi gjorda för varandra?

Fondia söker nu en Office Manager/juristassistent till vårt kontor i centrala Göteborg. I rollen som Office Manager/juristassistent är du ansvarig för den dagliga driften av vårt fina kontor på Kungsportsavenyen 18. Du ser till att du och dina kollegor trivs samt att vi tillsammans kan utföra våra arbetsuppgifter i enlighet med vårt varumärkes - och medarbetarlöfte.

Office Manager-/assistentrollen är en viktig roll för oss då den befäster vår kultur och skapar en arbetsplats som man trivs på. Att komma till Fondia ska vara som att komma hem och ge positiv energi både till kunder och anställda.

I rollen ingår bl.a. att svara på mail och telefon, assistera juristerna med diverse administrativa göromål, välkomna nya anställda och tillse att praktikaliteter är på plats, vara värd när vi har event i lokalerna, anordna AW och gemensamma frukostar, tillse att våra lokaler är i fint skick, samt övrig kontorsadministration.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Stötta dina kollegor med exempelvis kopiering, strukturering av material, och andra administrativa uppgifter
  • Ansvara för kontorets utrymmen, inköp till kontoret, ordna med fika och lunch vid möten och ta emot besökare
  • Arrangera interna och externa event
  • Ansvara för inkommande samtal, inkommande mail och post
  • "Onboarding" av nyanställda
  • Ansvara för administration av interna digitala verktyg/licenser
  • Ansvara för våra leverantörer av t.ex. larm, städ, post och telefon
  • Attest av leverantörsfakturor
  • Bokning av tjänsteresor
  • Samordning med den gemensamma funktionen vid vårt huvudkontor i Finland
Vem är du?
Du är en person som brinner för att få andra människor att må bra och att vara den som hjälper till där och när det behövs. Du kan ha erfarenhet av att ha arbetat som assistent på kontor eller inom serviceyrken sedan tidigare, ev. i en konsultverksamhet. Kanske ser du det till och med som en utmaning att ge bästa möjliga service och skapa nöjda "kunder". Du har öga för detaljer och är inte rädd för att ta eget ansvar och egna initiativ när så krävs, men har heller inga problem med att arbeta efter instruktion. Att finnas runt människor och vara på plats på kontoret ger dig energi och du är inte rädd för att rycka in där det behövs, även om så är med kort varsel. Att kunna ställa om och vara flexibel utifrån våra kunders och kollegors växlande behov, då vår verksamhet präglas av skiftande behov och omprioriteringar, är en tillgång.

Vi vill gärna att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet.

I den här tjänsten är det inte antal år av arbetslivserfarenhet som väger tyngst, utan din personlighet. Vi söker en person som ska bli hjärtat av vårt kontor, den vi kan vända oss till i vått och torrt, och vi är övertygade om att du kommer tycka lika bra om oss som vi kommer att tycka om dig. Vi vill att du ska trivas och känna att rollen är rolig och utvecklande!

Tjänsten är på 80-100 % och fysisk närvaro på kontoret är önskvärt samtliga dagar.

Du kommer att ha en Office Manager-kollega i Stockholm samt tillhöra vår koncerninterna kompetensgrupp för Office Managers.

Har du frågor och funderingar, tveka inte att höra av dig till Kristina Nilsson, teamleadare i Göteborg, kristina.nilsson@fondia.com, tel: 072-147 1460 eller Pernilla Petersson HR, pernilla.petersson@fondia.com, tel:076-824 3010

Ansök mellan 9 maj 2023 och 9 juni 2023 kl. 23:59 (Europe/Helsinki)
Mer info
Kontaktperson
Kristina Nilsson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb