Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du vara del i att skapa trygghet och mervärde för våra kunder? Vi i Göteborg söker fler kollegor till vår kundservice. Vi erbjuder ett team som präglas av gott samarbete och engagerade kollegor där vi tillsammans har kul på jobbet, vill du vara med? Du hittar oss i hjärtat av Göteborg i en öppen och inkluderande arbetsmiljö.

”Den ena dagen är inte den andra lik eftersom vi jobbar med så många olika typer av försäkringar”
Så här beskriver vår kollega Louise sin vardag som kundrådgivare, blir du nyfiken? Här kan du se en film med några av våra kundrådgivare och hela intervjun med Louise. Kanske är de dina nya kollegor?

Det här gör du som kundrådgivare på Folksam

Som kundrådgivare ger du service och säljer försäkringar till våra kunder som kontaktar oss per telefon, mejl eller chatt med frågor kring sina försäkringar. I rollen erbjuder du försäkringslösningar som är anpassade efter kundens unika situation och behov. Vi arbetar med individuellt uppsatta försäljningsmål där ditt bidrag i teamet är viktigt. Du gillar att hitta den bästa lösningen och produkten för kunden.

Som nyanställd erbjuder vi dig en gedigen utbildning under ett mentorskap. Din gruppchef lägger stort fokus på coachning, uppmuntran och ständigt lärande. I teamet jobbar vi också mycket aktivt med träning och lärande av varandra. Du får bred kunskap om Folksam, och hela vårt produktutbud samt goda förutsättningar för att lyckas i jobbet som kundrådgivare. Utbildningen avslutas med en certifiering.

Är du den vi söker?

För den här rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga förmågor och färdigheter. För att lyckas i rollen som kundrådgivare ser vi att du är resultatinriktad, engagerad och älskar service. För att lyckas i rollen är det viktigt att skapa goda kundrelationer och att kunden får ett snabbt förtroende för dig. Du är ansvarstagande och strukturerad, och har en tydlig drivkraft att lära och utvecklas som person och sätter höga mål för dig själv. Vi ser att du drivs och motiveras av att nå mål, både individuellt och tillsammans med andra i teamet. Du är duktig på att lyssna och kommunicera på ett personligt och förtroendeingivande sätt. Dessutom gillar du att arbeta i team, är flexibel och ser möjligheter i förändring.

Utöver ovanstående så har du dessutom:
  • en avslutad gymnasieutbildning med slutbetyg.
  • goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Erfarenhet från försäljning och service med goda resultat är meriterande. Har du har andra språk utöver svenska är det ett plus exempelvis teckenspråk.

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär. Vi erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur - tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt! På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Mer om tjänsten

Placering: Östra Hamngatan i Göteborg
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstid: Schemalagd arbetstid mån-fre dagtid med ett par senare pass per månad
Anställningsstart: 11 december 2023
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.
Lön: Fast månadslön

Vi är nyfikna på vem du är och vad du kan bidra med, i samband med dina ansökan kommer du få svara på några korta urvalsfrågor som är kopplade till jobbet som kundrådgivare, går du vidare i rekryteringsprocessen kommer vi att använda oss av tester som ett första steg i rekryteringsprocessen. Håll utkik om vidare information i din mejl.

Det här jobbet omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Innan anställning kommer vi därför att göra bakgrundskontroller. Här kan du läsa mer om vad kontrollerna innehåller.

Så söker du jobbet


Urval till intervju sker löpande så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag, men senast den 2 oktober 2023.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta gruppchef Elin Hjelte 070-831 62 53 eller gruppchef Leandro Kaidussis 072- 391 40 55.

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Susanna Järnek 070-831 69 46, Forena Simon Midemyr 070-83 15 503, Handels Mikael A Karlsson 070-831 51 32.

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
Mer info
Kontaktperson
SAK. Referens: Maria Kozul, FMKE03
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare