Hoppa till innehåll
Ansök nu
Trivs du i en bred och operativ roll?

Är du bra på att ge råd till chefer och säkerställa korrekt hantering av avtal, policys och andra medarbetardokument och processer? Kom med i vårt fantastiska team!

I Flügger är vi upptagna med att genomföra vår Going Green-strategi över gränserna och växa verksamheten organiskt och genom förvärv. 73 % av våra färger och träfärger är redan certifierade och vårt mål är att alla våra Flügger-färger ska vara miljömärkta senast 2030. Målet för 2030 är också att vår produktion ska vara koldioxidneutral och att 75 % av vår plast ska vara återvinningsbar. Vi är ett företag med ett stolt arv, framtidsvisioner och platta strukturer, med engagerade människor som njuter av att göra skillnad med färger.

Säkerställa bra processer och stöd

People & Culture spelar en viktig roll för att utveckla vår organisation med rätt kapacitet och starkt engagemang. Som vår nya kollega kommer du att stödja våra chefer med HR-administration, stöd och rådgivning för att göra skillnad för medarbetarnas upplevelse.

Vår kollega kommer gå på föräldraledighet och därför är tjänsten ett vikariat på ca 1 år. Du kommer att vara en del av ett litet, engagerat People & Culture-team med passion för vårt yrke och människor. Du kommer att arbeta i Göteborg/SE men samarbeta mycket med dina internationella kollegor, främst i Rødovre/DK. Som HRO-specialist rapporterar du till HRO Manager Jan Vedsted som sitter i Danmark.

Dina arbetsuppgifter:
  • Skriva kontrakt och stödja on- och offboarding-aktiviteter.
  • Uppdatering och underhåll av masterdata.
  • Stöd i process- och rättsfall för chefer och People Partners.
  • Säkerställa hög standard i rådgivning och dokumentation i ärenden som rör anställningsförhållanden.
  • Stödja årliga processer på adminsidan, t.ex. lönebestämmelser.
  • Delta i utarbetandet av policyer och genomförandet av fackliga avtal.
  • Uppdatera och kontinuerligt förbättra vår verktygslåda för ledare.
Flügger är ett företag med hela värdekedjan med ett starkt DNA och passion för det vi gör. Du kommer att arbeta med yrkesverksamma personer av alla slag och ansluta dig till en färgstark värld av yrken, färdigheter och personligheter.

Passion för människor och metodiskt tillvägagångssätt

Precis som resten av teamet har du en passion för ditt yrke och för att förbättra medarbetarupplevelsen genom förbättring av processer och hantering av policyer. Du tar med dig 2-3 års erfarenhet från personaladministration och erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal. Meriterande om du har arbetat med detaljhandelsavtalet, dock inte ett krav.

Du är en stark kommunikatör i tal och skrift på svenska och engelska. Du är van att arbeta strukturerat och självständigt. Du har relevant utbildning och ett genuint intresse för arbetsrättsliga frågor.

Som person är du välorganiserad, processorienterad och analytisk. Du agerar proaktivt i arbetet med många intressenter och förstår objektiv hantering av ärenden och samarbetar bra med människor. Du har en förmåga att snabbt ställa om och anpassa dig till ändrade förutsättningar.

Är du nyfiken?

Ansök via vårt system. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta:

Jan Vedsted

Mail: javed@flugger.com

Telefon: (+45) 23990933

Deadline: Ansök så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Senast 2023-06-09
Arbetsplats: Mölndalsvägen, Göteborg
Sysselsättningsgrad: 100%
Varaktighet: Vikariat, ca 1 år.

Flügger ser enbart på kombinationen av personliga och professionella kvalifikationer när vi bedömer en kandidats behörighet. Vi värdesätter mångfald hos människor, där alla har friheten att vara sig själva med lika möjligheter.
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Flügger

Flügger Group är en internationell koncern med säte i Norden. Flügger är börsnoterat och har en årlig omsättning på cirka 2,500 miljoner DKK och 2,700 anställda. På Flügger utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vi färger, träskyddsmedel, tapeter, målarverktyg och mycket mer i professionell kvalitet, samtidigt som vi hjälper kunderna att hitta de bästa lösningarna. Vi är inte nöjda förrän våra kunder är nöjda.