Säsongspersonal till vår butik i Göteborg

Säsongspersonal till vår butik i Göteborg

Vill du bli en i Flisby gänget? Våren närmar sig med stormsteg och vi behöver förstärka vår butik i Göteborg med säsongspersonal.

Arbetsbeskrivning butiks-/lagerpersonal

Hos oss på Flisby arbetar du tätt tillsammans med medarbetarna i butiken där ni bildar ett sammansvetsat team som hjälper våra kunder på vägen till deras drömträdgård. Våra kunder är viktiga för oss och där kommer du att spela en stor roll. Vi har ett brett sortiment och det är ofta omfattande projekt som våra kunder ställs inför. Därför är det viktigt att hjälpa och guida kunden att välja rätt produkt till just deras projekt. Du kommer också att plocka order som innebär att köra truck och en del tunga lyft. I tjänsten ingår också att lasta och lossa bilar. Timlön enligt kollektivavtal.

Vem söker vi
Vi söker dig som är serviceinriktad, driftig och stresstålig. Du behöver ha B-körkort och tryckvana då en del av arbetet är på butikens tillhörande lager. Vi vill att du talar och skriver flytande svenska. Om du har erfarenhet av försäljning är det meriterande.

Övrigt
Tjänsten är en säsongsplacering, med chans till förlängning. Intervjuer sker löpande. Om du tycker att tjänsten låter intressant, skicka din ansökan till Margita Berglund, margita.berglund@flisby.se senast den 20 februari 2023, märk ansökan med "Göteborg".
Tillträde efter överenskommelse.

Valet av rekryteringskanaler för den här tjänsten är redan gjord, så vi undanber oss från all kontakt gällande annonsering och samtal från rekrytering-/bemanningsföretag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.flisby.se/om-oss/jobba-hos-oss/sasongspersonal-goteborg
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flisby
1966 lade vi den första grundstenen till vår kunskap inom marktäckning. Sedan dess har vi möblerat trädgårdens golv med kvalitet och kunnande och idag har vi marknadens bredaste produktsortiment för både konsumenter, anläggare och entreprenörer. Hos oss hittar du allt ifrån marksten, dekorsten, murar, trappor och natursten för golv och vägg. Vårt huvudkontor ligger i Flisby (Nässjö kommun) och våra övriga stenbutiker i Göteborg, Halmstad, Malmö, Jönköping, Vallentuna och Norsborg. Totalt är vi ca 40 anställda och omsätter ca 170 MSEK.