Junior Produktingenjör till Flexlink

Junior Produktingenjör till Flexlink

Vill du vara en del av ett internationellt och världsledande bolag inom automatiserade transportörsystem? Har du en teknisk högskoleutbildning och vill arbeta i en bred roll där du får integrera med både interna och externa parter samtidigt som du nyttjar dina tekniska färdigheter? Då är tjänsten som Junior Produktingenjör på Flexlink något för dig! Vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten:
För 40 år sedan förändrade Flexlink hela branschen med sitt sätt att se på industriell produktion. Idag är dem en ledande leverantör av avancerade lösningar till tillverkningsindustrin så som livsmedel, papper, läkemedel, fordon, batteri och elektronik. Flexlink finns i över 60 länder men har sitt huvudkontor i Gamlestaden. Nu söker Friday för Flexlinks räkning en Junior Produktingenjör som ska bli en del av teamet i Göteborg.

I tjänsten som Junior Produktingenjör kommer du ha flera ansvarsområden vilket passar dig som trivs i en bred och kommunikativ roll. Du kommer ansvara för produktunderhåll och se till att all dokumentation finns uppdaterad och tillgänglig i företagets PLM system. Du kommer ha daglig kontakt med konstruktörerna som är drivande gällande produktutvecklingen. I det samarbetet ansvarar du för att ta reda på ytterligare information som kan vara avgörande för produktens utveckling samt administreringen kring det.

Tyngden i rollen ligger inom underhåll av Flexlinks befintliga produkter men du kommer även supportera kunder från säljbolagen världen över när det kommer till tekniska frågor av komplex karaktär. Därmed krävs det att du som person har förmågan att bemöta kunder på ett professionellt sätt och såklart värdesätter ett gott bemötande. Kommunikationen sker framförallt via mejl men även över telefon.

Arbetsuppgifter:
 • Arbeta tvärfunktionellt med andra avdelningar som inköp, konstruktion och kvalitét för att driva arbetet framåt.
 • Administrera och dokumentera produktinformation i PLM-systemet.
 • Arbeta med underhåll av Flexlinks produkter i Solidworks.
 • Underhåll av CAD-ritningar och andra specifikationer.
 • Agera teknisk specialist mot Flexlinks säljbolag runtom i världen gällande sortiment, produkter och underhåll.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en teknisk kandidat- eller masterexamen inom mekanik eller liknande.
 • Är kommunikativ, engagerad och anpassningsbar.
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras dagligen.
Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande tjänst sedan tidigare.

Som person är du driven och samarbetsvillig och har en innovativ inställning. Du motiveras av utmaningar där du får chansen att forma och utveckla användandet av PLM. Du uppskattar vidare att integrera med personer, vägleda och ge support och att alltid sträva efter att göra ditt bästa. Stor tyngd kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om kundföretaget:
Flexlink is a world-class factory automation expert. Working closely with global customers we provide innovative, automated solutions to produce goods smarter, safer and at lower operating costs. Headquartered in Göteborg, Sweden, FlexLink has operating units in 30 countries and is represented in more than 60. In 2015, FlexLink had 840 employees and a turnover of SEK 1,872 million. Läs gärna mer om Flexlink här.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid, vikariat med möjlighet till förlängning.
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
 • Placering: Gamlestaden, Göteborg.
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 1 maj 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?