Butiksmedarbetare till FF Kakel

Butiksmedarbetare till FF Kakel

För dig som brinner för goda kundupplevelser och relationer finns nu möjlighet att bli del av FF Kakels team. Vi söker nu nu efter en medarbetare som ska arbeta i bolagets Concept Studio (butik) på Ringön i Göteborg. Tjänsten lämpar sig för dig som utöver en stark serviceförmåga även har intresse för färg, form och design - resten får du möjlighet att lära dig på plats genom erfarna, kompetenta och engagerade kollegor.

Om FF Kakel
FF Kakel etablerades i Göteborg 1999 och har under sin drygt tjugoåriga historia varit med att skapa regionens ledande verksamhet för professionell handel med kakel och klinker. Med stort fokus på att skapa goda upplevelser och ge bästa möjliga rådgivning till kunder har bolaget haft en stark tillväxt över tid och med det sagt lyckats etablera djupa samarbeten med stort antal såväl större som mindre entreprenörer.

På anläggningen i Göteborg (på Ringön) arbetar i dagsläget 16 personer med allt från lagerhållning till försäljning. Sedan hösten 2019 finns bolaget även i Stockholm och Uppsala. Samtliga butiker är uppbyggda på samma sätt, med en proffsbutik och en Concept Studio. I proffsbutiken möter du alltid kunnig personal som hjälper alla kakelproffs med order, leverans och all annan service. I en Concept Studio kan du som privatperson, arkitekt eller beställare boka möten för professionell hjälp med alltifrån tillval till kreativa lösningar. Samtliga anläggningar har även funktioner för uppsökande försäljning, teknisk service och lager.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare i Concept Studion blir ditt huvudsakliga ansvar att ge rådgivning kring val av kakel och klinker. Rådgivningen berör i grund och botten färg, form, material samt övriga aspekter som kan ha inverkan på pris, tillgänglighet och komplexitet. Du kommer således även att räkna på och sammanställa offerter till kunder.

Besöken är vanligtvis bokade i förväg då majoriteten av kunderna blir hänvisade till FF Kakel genom sin entreprenör/husleverantör. Målet med varje rådgivning är att skapa en trygg och genuin känsla för kunden, detta genom ett starkt första intryck och en god känsla för den sociala aspekten i mötet.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av service och kundbemötande, exempelvis från restaurangbranschen
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i skrift och tal
  • Har möjlighet att arbeta enligt butikens öppettider (09:00-18:00 på vardagar och 10:00-15:00 på lördagar)
För att lyckas i rollen ska du vara bra på att skapa relation med andra genom att snabbt inge förtroende. Du är medveten om förväntningar och arbetar aktivt för att både uppnå och överträffa de. Genom lyhördhet och nyfikenhet tar du reda på kundens behov och hittar matchande lösningar. Med det sagt har du en stark kommunikativ förmåga, både i tal och genom kroppsspråk. Då tjänsten innefattar ansvar för att räkna på offerter är det viktigt att du är bekväm med att utföra enklare uträkningar kring exempelvis kostnad eller area. Utöver detta har du även ett intresse för färg, form och design.

Om anställningen
Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos FF Kakel. Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval att tillämpas. Annonsen kan således komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt.
  • Omfattning: Heltid, butikstider (09:00-18:00 på vardagar och 10:00-15:00 på lördagar, ledig varannan lördag på rullande schema)
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid, dock som längst en månad
  • Placering: Göteborg, Ringön
  • Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OIO
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (24 dagar kvar)