Junior Applikationskonsult till Extenda

Junior Applikationskonsult till Extenda

Vill du vara med och utveckla innovativa IT-lösningar åt välkända företag inom retail? Besitter du ett genuint IT-intresse och vill starta din karriär på bästa sätt tillsammans med Extenda? Då är detta en tjänst för dig!

OM TJÄNSTEN:

"Vi skapar möjligheter för ledande retailkedjor och logistikföretag" - Extenda är ett branschledande produktbolag inom utveckling av programvara till retailföretag som H&M och ICA. Nu söker vi på Friday för kunds räkning en junior Applikationskonsult som vill vara med på Extendas tillväxtresa och skapa innovativa IT-lösningar som ger värde till kunden. Kontoret ligger mitt i centrala Göteborg med utsikt över Ullevi och på företag råder en härlig kultur där man gärna stannar kvar efter arbetsdagen och tar en AW eller varför inte en pingismatch?

Rollen som Applikationskonsult präglas av en kommunikativ vardag i kombination med ett stort tekniskt intresse men framförallt förståelse för kunderna och deras behov. Därmed ser Extenda det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från retailbranschen och därmed kan sätta dig in i kundernas situation på ett enkelt sätt. Du är bryggan mellan utvecklarna i Moldavien och kunderna runtom i världen vilket ställer höga krav på dig och din kommunikativa förmåga. Du kommer vara en del av ett team som idag består av 5 applikationskonsulter varav en erfaren medarbetare kommer bli din mentor, allt för att du ska få den stöttning du behöver.

ARBETSUPPGIFTER:
 • Samarbeta med kunden för att analysera deras behov och översätta dessa till funktionella krav till utvecklarna.
 • Ha en nära kontakt med kunden i form av rådgivning, möten och workshops.
 • Installera, felsöka och säkerställa att produkten fungerar som den ska.
 • Utforma lösningsförslag till kund.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskoleutbildning inom IT, exempelvis systemvetenskap.
 • Besitter grundläggande kunskaper i objektorienterad programmering.
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av en liknande roll.
 • Tidigare arbetat inom detaljhandeln.
För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att både lyckas och trivas i rollen är du en driven och nyfiken person med ett positivt mindset. Du är en ambitiös och driven person med god förståelse för detaljhandeln som vill bidra med att dela idéer för att påverka arbetet. Vidare ser vi att du har en gedigen teknisk förståelse tillsammans med ett starkt driv att dra nytta av personlig utveckling.

OM KUNDFÖRETAGET:
Extenda Retail är ett globalt mjukvaruföretag med fokus på teknologi inom retailbranschen. Extenda levererar IT-lösningar åt välkända företag som arbetar inom retail, e-commerce och logistik. Med över 40 år som branschledande inom mjukvaruutveckling för detaljhandeln använder hundratals detaljhandelskedjor i över 37 länder Extendas produkter.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett långsiktigt uppdrag hos Extenda där du blir anställd direkt av kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: heltid.
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
 • Placering: Ullevigatan 19, 411 40 Göteborg.
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se.
 • Lön: Marknadsmässig.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?