Hoppa till innehåll
Experten Group Sverige AB logotyp

Fordonstekniker / Kyltekniker tunga fordon - Servicexperten Göteborg

Har du flera år i arbetslivet bakom dig som fordonstekniker - lastbilstekniker eller busstekniker? Eller är du ett ess på transportkyla? Vill du arbeta självständigt i en mindre anläggning med expansionsplaner?

Experten Groups bolag Servicexperten är ett fullservicebolag inom fordon med kunder över hela Sverige. Service och reparationer av transportbilar, lastbilar, bussar och deras påbyggnationer samt utrustning är våra expertområden. Hos oss finns över 50 års erfarenhet inom branschen.

Hos Servicexperten i Göteborg finns i dagsläget fyra medarbetare. Anläggningens uppdragsgivare och samarbetspartners har stor bredd och komplexitet. Vi bemöter alltid våra kunder med en positiv attityd och vårt mål är att alla upplever oss som tillmötesgående, flexibla och professionella.

Som fordonstekniker / kyltekniker hos oss...
...blir du del av ett trevligt gäng på Hisingen där du ställer diagnoser i el, chassi och system eller ac-anläggningen på tunga fordon som bussar, lastbilar och transportbilar. Du felsöker, reparerar och utför service, arbetar självständigt och är del av ett bra gäng där vi hjälps åt när det behövs.

...stärker du kompetensen i vår verkstad och får som alla våra medarbetare ständigt utvecklas inom allt som har med service och reparationer att göra.

Vi letar efter dig som har:
  • god erfarenhet av att genomföra diagnoser, reparationer och service på tunga fordon
  • och/eller god av att diagnostisera, reparera och utföra service på kylsystem i tunga fordon
  • obehindrade kunskaper i svenska, i tal och skrift
  • B -körkort
  • god datorvana
  • förmåga att ta ansvar, driva arbetet framåt och färdigställa

och är:
  • naturligt servicemedveten
  • kommunikativ
  • samarbetsvillig
  • noggrann

Dessutom blir vi extra intresserade om du:
har erfarenhet av arbete med köldmedia, kylcert kategori 1 har körkort C och D är medveten om vad du behöver för att må bra i jobbet är orädd, initiativrik och ser positivt på möjligheten att få vara delaktig i att utveckla anläggningen

Vi på Experten Group erbjuder våra medarbetare..
härliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter för personer med driv och engagemang. Vi tycker att det viktigt med hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag. Hos oss får du pensions- och försäkringslösningar genom Afa och Fora Försäkring. Experten Group kompetensutvecklar sina medarbetare löpande, bjuder in alla medarbetare till konferenser och temaresor i syfte att bygga och stärka relationer för att bli ännu vassare experter.

Missa inte chansen att söka jobbet, bli en Expert du med - sök nu!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 apr. 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Experten Group Sverige AB är experter på service och reparationer av bussar, last- och transportbilar. I Experten-familjen finns idag fem bolag med 70 anställda på åtta orter. Vi är auktoriserade för Daimler Truck, Mercedes-Benz, Setra, DAF och VDL. ISO certifikat 9001 och 14001 finns. Dessutom arbetar vi med ett stort antal varumärken med kringutrustning och påbyggnationer för lastbilar och bussar.

Moderbolaget Experten Group bildades år 2010 av entreprenörer med stora hjärtan, driv och engagemang för fordonsbranschen. Vi arbetar dagligen med vårt gemensamma mål - att våra medarbetare ska känna sig Betydelsefulla, Kompetenta och Älskade. Vi har ständigt fokus på att utveckla ledare och medarbetare, vi inkluderar och engagerar samtliga medarbetare i bolagens utveckling mot vår vision att vara den absolut bästa arbetsgivaren i branschen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare