Lead Engineer

Lead Engineer


Lead Engineer / teknisk projektledare
Göteborg 

Vill du arbeta med att leda vätgasprojekt? Vi fortsätter att växa och söker därför en Lead Engineer / teknisk projektledare till vårt team.

På Euromekanik är vi marknadsledande inom tekniska lösningar för energigaser i Sverige. Vi samarbetar med internationella partners och fungerar som distributörer och systemintegratörer till energisektorn och processindustrin. Med vår långa erfarenhet inom energi- och processindustri samt fokus på säkerhet driver vi fler och fler spännande projekt inom vätgasområdet, allt från förstudier till kompletta leveranser av vätgasanläggningar, som t.ex. grön vätgasproduktion och tankstationer för vätgas.

Vi erbjuder
Som Lead Engineer / teknisk projektledare hos oss får du ett spännande och stimulerande arbete i ett tryggt bolag inom en framtidsbransch. Vi har god ekonomi och erbjuder bra förmåner. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, både inom ditt kompetensområde och inom nya områden.

Euromekanik ligger i det trivsamma området Strömmensberg, bara ett stenkast från centrala Göteborg. I fräscha och ljusa lokaler sitter vi tillsammans i öppna landskap, där det aldrig är långt till närmsta kollegan. Det bidrar till den hjälpsamma och härliga sammanhållning som vi har. Det anser vi är det viktigaste av allt, att vi trivs på jobbet!

Vad har Claes Domeij, teamledare teknisk support processdesign att säga om Euromekanik? 

"Jag började på Euromekanik 2014 och det är ett spännande företag som är delaktigt i intressanta branscher och projekt. Som ledare är jag öppen och ärlig med stor tillit till medarbetares förmåga. Vi jobbar med högt i tak och med stor hjälpsamhet.

Hos Euromekanik finns hela tiden nya saker att lära sig, arbetet blir aldrig enformigt och man styr sig själv med eget ansvar. Produkter och lösningar är alltid av hög kvalité som är lätt att vara stolt över."

Arbetsuppgifter
I rollen som Lead Engineer / teknisk projektledare kommer du aktivt leda våra energigasprojekt tillsammans med ditt team i ett nära samarbete med säljteamet.

Som Lead Engineer / teknisk projektledare kommer du att ansvara för

  • Systemdesign och komponentval
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Tekniska underlag i offerterna
  • Leda och följa upp projektarbetet med kund och leverantör
  • Leverans, driftsättning samt upprätta serviceavtal
  • Budget och tidsplan i projekten

Vad har Cecilia Svensson, teknisk projektledare att säga om hur det är att jobba på Euromekanik? 

"Euromekanik är ett snabbfotat bolag med gedigen erfarenhet och gott rykte inom sin bransch vilket lockade mig. Det är alltid roligt att gå till jobbet eftersom jag har så bra kollegor! Vi har snabba beslutsvägar vilket leder till bra samarbete och att alla kan känna sig hörda av teamledare och ledningsgruppen.

Det mest stimulerade med jobbet är att det är så varierande. Jag gillar att lära mig något nytt varje dag och det gör man alltid här. Det känns bra att jobba på ett företag som faktiskt kan leverera produkter och system för att minska samhällets fossilberoende. "

Din profil
För att lyckas i rollen som Lead Engineer / teknisk projektledare tror vi att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet från en ledande roll med teknisk inriktning. Du är van vid att kommunicera med kunder och att arbeta självständigt. 

Som person är du trygg i din yrkesroll med förmåga att driva projekt framåt. Du är engagerad i ditt arbete och har ett stort intresse för framtidens teknik inom förnybara energilösningar.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, Tel. 0720-708970 och Therese Ljungbeck, 0724-021975, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

 Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 tekniska lösningar för energigas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 29 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi bidrar till klimat- och energiomställning och vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem? 

Läs mer om oss på https://www.euromekanik.se/

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 18 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.