Fordonsmekaniker till Euromaster i Sisjön

Fordonsmekaniker till Euromaster i Sisjön

Nu förstärker vi vårt team i Sisjön med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Arbetet innebär att du kommer vara med och utveckla vår filial i Sisjön framåt. Vår verkstad servar vi personbilar i allt inom däck och fälg samt bilservice/reparationer.
I din roll kommer du att arbeta brett med olika typer av fordon, du kommer att vara ansvarig för vår bilverkstad med allt vad det innefattar.


Vi söker dig som gillar högt tempo och teamwork. Din inställning och vilja att utvecklas värderas högt. Du som söker skall ha gymnasieutbildning inom fordonsmekanik eller liknande erfarenhet samt ett intresse för fordon och fordonsmekanik.

  • Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag

  • Innehar B-körkort.

  • Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

  • Tidigare haft kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande

  • Har datorvana och erfarenhet av administration är meriterande

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Vi erbjuder dig:

Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är tillsvidare med en provanställningsperiod på 6 månader.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.euromaster.se/privat
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se