Fordons- och elektronikmontör

Fordons- och elektronikmontör

Drivna verkstadsmontörer med erfarenhet inom fordon, elektronik och påbyggnad sökes till kunder i Göteborg!


Är du en effektiv och noggrann person med tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen? Har du en bakgrund inom elektronik och verkstadsarbete? Eller har du kanske ett brinnande intresse av fordon och mekanik och vill lära dig mer? Då ska du söka den här tjänsten idag!

Tjänsten innebär stora möjligheter till utveckling och du får erfarenhet av en varierad arbetsprocess. Vi söker därför engagerade och serviceinriktade medarbetare som har ambition att bli en kompletterande del till ett härliga team ute hos våra kunder i Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu, och kommer få flera tjänster inom fordonsmontering, mekanik, elektronik och serviceteknik. Arbetsuppgifterna kan variera stort med allt från montering, elektronik, felsökning och mekanik, till ritningsläsning, reparation, problemlösning och service. Branschen är inriktad mot fordonsindustrin och påbyggnation av olika maskiner utifrån ritningar och kunders önskemål, vilket medför orderspecifika och varierande arbetsmoment. Arbetet sker i en verkstadsmiljö tillsammans med härliga team på avdelningen med kompetenta arbetskollegor. 
 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Arbete präglas av skicklighet, effektivitet och noggrannhet som resulterar i fordon med hög kvalitet. Vi söker medarbetare med olika kunskaps- och erfarenhetsnivåer, från såväl fordonsteknik, elektronik och montering. Det krävs att du är självgående och ansvarstagande medarbetare som har tekniskt kunnande och kan föra effektiv kommunikation kring de monteringsarbeten som utförts.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom liknande områden och arbeten på verkstad, men har du ett brinnande intresse för bilar, fordon, reparation och teknisk utrustning samt om du är händig och praktiskt lagd - tveka då inte att skicka in din ansökan!

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och vädersätter en positiv problemlösare som trivs i verkstadsmiljö och strävar efter att lämna ifrån sig ett väl utfört arbete med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Viktigt för tjänsten:

  • Tidigare erfarenhet av montering/hantverk
  • Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
  • B-körkort.
  • Trivs med ett fysiskt arbete.

Meriterande:

  • Fordonsteknisk utbildning eller likvärdig yrkeserfarenhet inom fordonsbranschen.
  • Montering, service eller reparation av lastbilskranar, lastbilspåbyggnader, entreprenadmaskiner eller övriga tunga fordon.
  • Montering och installation av tunga fordons el- och/eller hydrauliksystem.
  • Har C-körkort.
För denna annons finns möjligheterna till flera tjänster med lite olika fokusområden samt olika arbetstider!
 

SÖK TJÄNSTEN
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Eric Lundgren på via eric.lundgren@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (23 dagar kvar)