Hoppa till innehåll

Inköpare - Erlandsson Bil

Har du en passion för bilar och affärer? Söker du en dynamisk roll där du kan styra vårt sortiment av bilar och säkra de mest attraktiva affärerna? Ansluttill oss som inköpare och bli en nyckelspelare i teamet på Erlandsson Bil!

Om oss

Erlandsson Bil är ett familjeföretag och bedrivs i dagsläget av två kusiner med stor erfarenhet i branschen. Vi är belägna i Grimmereds industriområde och säljer främst små- och familjebilar. Erlandsson Bil har som mål att skapa trygga affärer och bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vi vill fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med fler som delar vårt engagemang och vill vara med att bygga upp Erlandsson Bil med oss. Att arbeta hos oss innebär stora möjligheter till att klättra i karriären och utvecklas!

Vem är du?
Vi söker en person som har ett genuint intresse för bilar och affärer samt har ett starkt driv för att ständigt utvecklas. Vi hoppas att du precis som oss drivs av att håva in bra affärer! På Erlandsson Bil arbetar vi mycket nära varandra i teamet men har inte heller några problem att arbeta självständigt, vi anser därför att det är viktigt att du delar dessa egenskaper.

Utöver detta ser vi gärna att du har följande egenskaper:
 • Lyhörd
 • Flexibel
 • Initiativtagande
 • Hög social kompetens
 • Problemlösande
 • Målfokuserad
 • Affärsdriven
Om tjänsten
Som inköpare på Erlandsson Bil kommer du att ha som ansvar att köpa in bilar. Inköpen kan ske genom privatpersoner, andra bilfirmor, bilauktioner med mera. Rollen är väldigt varierande och innebär att köpa in bilar via telefon eller dator, åka iväg på inköp, hämta och lämna bilar hos kunder, verkstäder eller andra bilfirmor. Utöver detta kan innebär rollen också att stötta resten av teamet i form av att ta emot samtal, ta emot kunder som kommer till bilhallen, sälj, inbyte och andra dagliga arbetsuppgifter som kan förekomma. Det är därför viktigt att du har lätt att ta för dig, ta dig an olika typer av människor och har ett sinne för affärer och förhandling. Då vi arbetar nära varandra innebär det att alla får hjälpas åt och kavla upp ärmarna när det behövs, hos oss är det väldigt prestigelöst.
 • Lönen baseras på en fast grundlön + provision.
 • Arbete på helger och kvällar förekommer
I denna tjänst läggs stor vikt vid din personlighet och egenskaper. Då tjänsten innebär mycket bilåkande från och till önskar vi att du är bekväm med att åka längre sträckor för att hämta eller lämna bilar. Tidigare erfarenhet inom bilbranschen, inköp eller liknande yrken är meriterande men inget krav..

Krav:
 • Körkort
 • Svenska (flytande)
 • Engelska (grundnivå)
Välkommen med din ansökan snarast! Bifoga CV och personligt brev till jobberlandssonbil@gmail.com (Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag)
Erlandsson Bil logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (29 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Sally Jönsson
Email

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Strömstad
Fordon
Företagslogga