Hoppa till innehåll
EQonomy logotyp

Erfaren redovisningsekonom till storbolag

Ansök nu
För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren redovisningsekonom till deras dynamiska team i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/Eqonomy och uppdraget förväntas pågå under ca 4-5 månader, beroende på hur det går i deras pågående rekryteringsprocess. I denna process välkomnar vi såväl underkonsulter som är intresserade av ett interimsuppdrag och även personer som är öppna för att börja som konsult för att sedan se hur möjligheterna till anställning kan utvecklas internt hos vår kund.

Uppdraget är på heltid och önskad start är from slutet september till mitten av oktober.

Om rollen

Som erfaren redovisningsekonom kommer du vara en värdefull tillgång i vår kunds redovisningsteam, en grupp som värderar teamwork och kontinuerlig förbättring högt. Tillsammans strävar man efter att skapa en delaktig arbetskultur, där du kommer att vara ansvarig för flertal redovisnings- och ekonomiska uppgifter.

I din roll kommer du att granska och övervaka redovisningen för tilldelade företag, se till att alla regler och riktlinjer efterföljs och att månadsbokslut upprättas enligt tidsplan. Ditt arbete kommer att ha stor påverkan inom företaget och innefatta en omfattande samverkan med både interna och externa intressenter.

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår bland annat att:
  • Ansvar för kontinuerlig digital redovisning och genomförande av avstämningar av interna transaktioner.
  • Skapande och sammanställning av månads-, kvartals- och årsbokslut, inklusive rapportering av månadsbokslut till koncernen.
  • Framtagande av material för legala årsredovisningar
  • Rapportering av inkomst- och momsdeklarationer.
I en modern digital arbetsmiljö kommer du att ha möjlighet att vara en del av vår kunds ständiga strävan att förbättra och effektivisera arbetsprocesser. Här kan du få dela dina insikter och tankar för att forma både ditt eget arbete och företaget som helhet. Vår kunds målsättning är att vara ledande inom sin bransch genom att vara innovativa, engagerade och anpassningsbara.

Om dig

Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande område samt betydande erfarenhet inom redovisning. Du har en djup förståelse för alla aspekter av redovisning. Extra meriterande är om du har arbetat inom fastighets- eller byggbranschen och hanterat redovisning för flera bolag samtidigt, eller om du har erfarenhet av att arbeta med K3-regler. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Dina färdigheter sträcker sig till avancerade kunskaper inom Excel, och om du även har erfarenhet av Visma Business så är det ett kompletterande plus.

Vi ser att du trivs i en miljö där du kan bidra till att utveckla strukturer och påverka arbetsmetoder på en framåtblickande väg. Du är självgående och driven, med en förmåga att slutföra uppgifter på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är en av dina starkaste egenskaper, och du kommunicerar smidigt och lyhört. Du är en positiv kraft som bidrar till en god arbetsmiljö.

När du blir en av oss

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer

Har du frågor om rollen kontakta Emma Rehn, emma.rehn@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare