Servicetekniker, Göteborg

Servicetekniker, Göteborg

Job description:

Vi behöver fler kunniga servicetekniker till vår verksamhet på Västkusten!

Våra maskiner bygger Sverige. De är några av branschens mest moderna och används idag i de största infrastrukturprojekten i vårt lands historia. Vi är stolta över våra maskiner - och de projekt som de används för - och nu söker vi dig som vill hjälpa oss att ta hand om dem. Om du vill vara med att bygga Sverige, sök då jobbet som servicetekniker hos oss på Epiroc redan idag!

Ditt nästa uppdrag

Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Landvetter, men arbetet för ovan- och underjordsteknikerna sker främst ute hos kund i Göteborgsregionen. Som servicetekniker hos oss har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av bergborrmaskiner ute hos kund eller i vår verkstad blir dina främsta arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt med stöd av ditt team med både planerat underhåll och akut service. Teamet består idag av nio servicetekniker och en serviceadministratör som alla rapporterar till den regionala servicechefen. Tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service - allt med kundens bästa i fokus!

Som servicetekniker kommer du att få en egen kompetensutvecklings trappa där ambitionen är att bygga seniora tekniker genom tid som skall klara av alla förekommande uppgifter så vi kan leverera service i Världsklass.

Vem söker vi?

I denna roll ser vi att du har en teknisk utbildning kombinerat med ett genuint intresse av att skruva och utvecklas vidare som tekniker med våra utrustningar. Har du tidigare erfarenheter och kunskaper inom mekanik/svets, hydraulik och elektronik är det meriterande. Som tekniker är det viktigt att i text dokumentera arbetet som utförs mot våra kunder i det dagliga arbetet, så det är viktigt att du kan hantera program som Word, Excel och Mail med enkelhet, samt att du har bra kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Lokalisering

Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Landvetter. Utöver arbete i vår verkstad kan du komma att arbeta ute hos kund i Göteborgsregionen.

Vilka vi är och vad vi erbjuder

Epiroc har valts ut till en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2019 i Sverige av Randstad och en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2020 av Universum. Epiroc erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Ansökan

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan!

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssbyråer.

För mer information kring denna möjlighet vänligen kontakta:

Jyri Lönnström, Nationell Servicechef, tel: +46 72 500 51 27

Profile description:

Dina kunskaper och erfarenheter

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, alternativt en serviceteknikerutbildning eller motsvarande erfarenheter. Gillar du att meka och skruva, lösa situationer och bli lite skitig, då kan du vara helt rätt för oss! Det är en fördel om du har kunskaper inom el, hydraulik och mekanik eller erfarenhet av liknande arbete. Bra kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt B-körkort är krav för tjänsten.

We offer:

Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Landvetter, men arbetet för ovan- och underjordsteknikerna sker främst ute hos kund i Göteborgsregionen. Som servicetekniker på Epiroc har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av våra maskiner blir dina främsta arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt med stöd av ditt team med både planerat underhåll och akut service. Tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service- allt med kundens bästa i fokus!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.