Hoppa till innehåll

Teknisk säljare
Göteborg

Nu söker vi dig som är en driven och nyfiken säljare som brinner för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder inom processindustrin. 

Vi erbjuder
Endress Hauser är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Som teknisk säljare hos oss erbjuds du en tjänst med frihet under ansvar och en av marknadens starkaste produktportföljer inom processinstrument. Vår vision är att fortsätta växa och blir den självklara partnern för företag som jobbar inom processindustrin, och vi vill ha med dig på resan.

Vad har Urban Frank, försäljningsingenjör, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har arbetat på olika företag i branschen men valde att söka mig till E+H för fyra år sedan för att jag tycker de har den mest spännande produktportföljen och den ljusaste framtiden. E+H är en stor och trygg arbetsgivare med långsiktig strategi. Det är ett roligt och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter samt mycket frihet under ansvar.

Vi har en mycket bra stämning i teamet, trots att det kommit in många nya vid samma tillfälle. Något jag ser som en stor fördel är möjligheten att ha ett kontor med alla sociala förmåner men att också kunna styra sin arbetsvecka själv utifrån eget tycke."

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare kommer du att ansvara för försäljningen mot processindustrin i Västra Götaland. Till din hjälp har du produktspecialister, interna säljfunktioner samt en serviceavdelning som stödjer dig i ditt arbete. Du kommer att bearbeta både nya och befintliga kunder som är verksamma inom processindustrin. Som teknisk säljare kommer du hantera säljprocessen från offert till avslut. Du kommer även utföra tekniska behovsanalyser, presentera samt stötta kunden med rådgivning av våra produkter. 

Vad har Tomas Karlsson, försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag sökte tjänsten för att jag ville jobba med teknik och försäljning i en internationell miljö där jag får möta människor från olika kulturer. Jag har tidigare jobbat i bolag som varit återförsäljare, så det är kul att jobba för ett företag som tillverkar sina egna produkter så man får se hela kedjan.

Vi som företag är måna om våra anställda, att dom ska ha en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och möjligheter till utveckling. Vi tror mycket på bra samarbete och försöker bygga bra och självständiga team där man har stor påverkan på sitt arbete. Vi tror på mångfald bland våra medarbetare och försöker ha en frihet för våra anställda att anpassa sig efter sina personliga behov."

Din profil
För att lyckas i rollen som teknisk säljare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning inom processindustrin och kan avgöra vilka kontakter som är väsentliga i både befintliga och framtida affärer. Som person är du resultatorienterad och har ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social, brinner för att bygga långsiktiga relationer och är bekväm med att röra dig i olika miljöer. Dessutom ser vi att du är en kommunikativ lagspelare som kan skapa starka nätverk både internt och externt. Du har förmåga att se helheten och trivs i en roll där du är ute på fältet och möter kunden.

  • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av teknisk försäljning inom industrin
  • Produktkunskap inom processinstrument är meriterande
  • Flytande svenska samt engelska i både tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Endress Hauser är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Vi erbjuder processlösningar för flöde, nivå, tryck, analys och temperatur samt registrering och digital kommunikation och arbetar för att optimera våra kunders processer vad gäller lönsamhet, säkerhet och miljöpåverkan.

Våra kunder finns inom många olika branscher, bland annat inom kemi, livsmedel, läkemedel, energi, olja & gas och inom VA och gruvindustrin. Vi levererar kundanpassade systemlösningar med konventionell instrumentering eller systemintegration via fältbussar och andra nätverkslösningar baserade på webbteknologi.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 maj 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare