Hoppa till innehåll
Ansök nu

Serviceingenjör
Göteborg

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett varierat arbete och mycket kundkontakt? Då har vi på Endress+Hauser en spännande tjänst för dig! 

Vi erbjuder
Endress+Hauser är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Som serviceingenjör hos oss erbjuds du en tjänst med frihet under ansvar och en av marknadens starkaste produktportföljer inom processinstrument. Vår vision är att fortsätta växa och blir den självklara partnern för företag som jobbar inom processindustrin. 

Arbetsuppgifter
Rollen som serviceingenjör är flexibel och varierad. Fokus kommer att vara service ute hos våra kunder inom processindustrin. Som serviceingenjör hos Endress+Hauser kommer du vara delaktig i att fortsätta vår expansion av serviceverksamheten samt ha ett nära samarbete med dina kollegor och kunder. Du kommer planera, förbereda och genomföra serviceuppdrag i samband med dina kollegor. 

Du kommer i huvudsak att arbeta med:

  • Driftsättning och underhåll
  • Kalibreringar och verifieringar
  • Felsökning och problemlösning
  • Teknisk support internt och externt
  • Skriva och dokumentera rapporter efter avslutade serviceärenden

Vad har Anders Wiklund, Servicechef att säga om hur det är att jobba på Endress+Hauser? 

"Endress+Hauser är familjeägt och det märks, vi månar om personalen både lokalt och globalt. Vi tror mycket på ett bra samarbete med stimulerande och varierade arbetsuppgifter. Det finns hela tiden finns möjlighet till att lära sig nya saker i arbetet och via utbildningar. Jag har själv jobbat här i femton år och det är många som arbetat här längre än mig. Jag tror att det säger något om företaget som arbetsplats.

Endress+Hauser ligger i framkant vad det gäller både teknikutveckling och kvalitet och jag tror att alla vi som jobbar här känner en stolthet i detta. Vi tror på mångfald bland våra medarbetare med frihet under ansvar."

Vad har Amy Östlund, serviceingenjör att säga

"I vårt serviceteam är det toppenstämning. Dagarna är väldigt varierade, det gäller att vara flexibel och anpassa sig till kundernas behov.

Jag tycker det är en stor fördel med jobbet att man har arbetsuppgifter som inte går på rutin och att man ständigt utmanas till att hitta på nya lösningar."

Din profil
För att trivas i rollen som serviceingenjör tror vi du har eftergymnasial utbildning inom teknik eller likvärdig erfarenhet. Som person är du positiv och har en hög servicekänsla för att bemöta våra kunder på ett professionellt sätt. Du som söker tjänsten som serviceingenjör är van att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du är en lösningsorienterad person som är van vid att jobba med utveckling och förbättring. Du trivs att vara ute på fältet och träffa nya kunder.

Vi ser även att du har:

  • Kunskap inom el / elektronik samt automation
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Meriterande:

  • Några års arbetserfarenhet från processindustrin
  • Erfarenhet att arbeta som serviceingenjör / tekniker ute hos kund

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, 0720-708970 och Maria Ahlén 0708- 490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Endress+Hauser är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Vi erbjuder processlösningar för flöde, nivå, tryck, analys och temperatur samt registrering och digital kommunikation och arbetar för att optimera våra kunders processer vad gäller lönsamhet, säkerhet och miljöpåverkan.

Våra kunder finns inom många olika branscher, bland annat inom kemi, livsmedel, läkemedel, energi, olja & gas och inom VA och gruvindustrin. Vi levererar kundanpassade systemlösningar med konventionell instrumentering eller systemintegration via fältbussar och andra nätverkslösningar baserade på webbteknologi. 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare