Hoppa till innehåll
Eltel logotyp

Projektplanerare direktrekrytering till ELTEL

Är du duktig på Excel och söker en omväxlande och kvalificerad tjänst som planerare i ett stort och komplext projekt?

Vi söker en projektplanerare för arbete i Eltels projekt där de byter samtliga elmätare i Göteborg, Eskilstuna och Linköping. Tjänstens placering är i huvudsak i Göteborg. Men resor till projekten i Eskilstuna och Linköping kan förekomma. Om du inte bor i Göteborg står Eltel för boende och reskostnader även där. Arbetet kan delvis utföras hemifrån.

Som projektplanerare har du en nyckelroll i projektet och ditt arbete innebär att sätta och följa upp tidsplaner samt att säkerställa att resurserna fördelas på ett bra sätt. Det är ett komplext arbete med många parametrar att ta hänsyn till. En viktig del av arbetet är att analysera den data som kommer från Eltels beställare. Tjänsten är en blandning av långsiktig planering i förväg och att löpande anpassa planeringen efter utmaningar som uppstår.

Du rapporterar till huvudprojektledaren och du har många kontaktytor både internt och externt, men du har inte något personalansvar.

Vi erbjuder
  • En gedigen utbildning och introduktion inklusive besök ute i fält!
  • Arbete i ett väl fungerande och erfaret projektteam!
  • Mycket frihet och möjlighet att påverka!
  • Arbete på lång sikt eftersom Eltel löpande vinner nya avtal
Kvalifikationer

Vi söker dig som har väldigt god datorvana, särskilt viktigt är att du är duktig på Microsoft Excel. Grundläggande kunskaper inom Officepaketet är till exempel inte tillräckligt. Du är också en analytisk person med en förmåga att förstå hur data fungerar och du snabbt kan filtrera fram relevant statistik och annan viktig information ur stora datamängder. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. God kommunikativ förmåga är också av yttersta vikt då du som planerare har många kontaktytor både internt och externt. Arbetspsykologiska tester förekommer vid ett senare skede i rekryteringsprocessen.

Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift eftersom kontakt med medarbetare i Finland förekommer. B-körkort är ett krav på grund av resor och platsbesök.

Placering: Göteborg, resor till Linköping och Eskilstuna förekommer. Möjlighet att delvis arbeta hemifrån finns
Arbetstider: Måndag-fredag
Lön: Individuell lönesättning. Övriga villkor enligt kollektivavtal.
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan

Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner

Kontaktperson: Calle Stark, ansvarig rekryteringskonsult, 076 880 86 40
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare