HR-Administratör till Elof Hansson!

HR-Administratör till Elof Hansson!

Till Elof Hansson Group söker vi nu en HR-administratör! Det här är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid som kommer löpa över minst 6 månader med goda möjligheter och till anställning hos Elof Hansson efter uppdraget. Förväntad start inom 1-2 månader. Elof Hansson sitter centralt på Första långgatan i Göteborg.

Om Elof Hansson
Elof Hansson är en global koncern med stor specialistkunskap inom sina affärsområden:
  • Trade (handel med pappersprodukter och pappersmassa)
  • Industry (internationella projekt med hållbarhetsfokus)
  • Property (befintliga fastigheter och utveckling av nya i Göteborg)
Vi skapar mervärde för våra kunder och leverantörer inom områden som finansiering, marknadsföring, frakt och riskhantering genom att vara en kreativ och proaktiv affärspartner. Elof Hansson har ca 255 anställda runt om i världen, varav drygt 100 arbetar på kontoret i Göteborg. Koncernen omsätter ca 8 miljarder SEK. Elof Hansson Holding är moderbolaget i Elof Hansson gruppen och här finns shared service center för bland annat Finans, IT och HR. Vår strategi är att fortsätta växa och utveckla företaget med vår vision ”Always provide business partners with added and sustainable value” som ledstjärna.

Ditt uppdrag
I den nya rollen som HR-administratör på Elof Hansson kommer arbeta i en bred och spännande roll, nära företagets HR-chef. Du kommer stötta upp i alla operativa HR-processer & administration, och då rollen är ny är det du själv som har en stor påverkan på hur den utvecklas beroende på tidigare erfarenhet och initiativ som du själv tar.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Generell HR-administration kopplat till hela anställningscykeln (till exempel skriva anställningsavtal, utbildningsadministration, onboarding, betyg m.m).
  • Agera administrativ support i olika aktiviteter och projekt
  • Rapportering och sammanställning av data och underlag
  • Säkerställa rutiner för löpande administration och Compliance gällande GDPR, dokumentation, arkivering m.m.
  • Driver kontinuerliga förbättringar och digitalisering av HR-administration och processer
  • Administrera och säkerställa datakvalité i alla HR relaterade system
  • Supportera chefer, medarbetare och andra intressenter med HR rapportering av nyckeltal, material och underlag mm
Din bakgrund
Vi söker dig som trivs i en högpresterande organisation med ett högt tempo. Du har troligtvis några års erfarenhet av HR-administration och andra ser dig som strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har en kommunikativ ådra där du känner dig bekväm i såväl engelska som svenska. Som person är du konsultativ med en vilja att alltid förbättra och utveckla. Att tänka steget längre och arbeta proaktivt är en styrka hos dig och du vågar ställa frågor samt komma med egna förslag. Du är initiativrik och tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs. Du trivs med att hjälpa andra och har en god pedagogisk förmåga och kan med lätthet kommunicera i både tal och skrift

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med det här uppdraget är Abdullah Uzunel (abdullah.uzunel@wise.se) och Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) . Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.