Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. Vill du också vara med på vår resa att utveckla en mer hållbar textilbransch?

Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi förenklar vardagen för våra kunder!

Underhållschef
till Angered

Brinner du för underhållsfrågor och vill vara med och skapa en verksamhet som ständigt är på topp? Då har du möjligheten hos oss!"Vi är ett kompetent team som har ett stort driv och vill mycket! Hos oss är det högt i tak och vi jobbar nära varandra dagligen. Målet är att bli den bästa anläggningen inom affärsområdet Arbetskläder. Det är viktigt att du kan arbeta såväl i grupp och vara prestigelös, som att du kan fatta egna beslut och vara lösningsorienterad.

Elis är ett internationellt företag med möjlighet till vidareutveckling. Samarbete med övriga Elis produktområden uppmuntras och är önskvärt. Sammanhållningen i hela koncernen är riktigt bra, samt att alltid kunna känna att man jobbar nära sina kollegor och att vi hjälper varandra."

- Kristina Lundell, platschef

Vad innebär rollen som underhållschef?

Du har det övergripande ansvaret för anläggningens underhåll och är ansvarig för maskinparkens och fastighetens långsiktiga utveckling avseende kapacitet, driftsäkerhet och effektivitet. Du arbetar för att skapa förutsättningar att nyttja anläggningen optimalt samt skapa positiva resultat, du analyserar verksamhet, arbetar fram förbättringar tillsammans med personalen och följer upp arbetet.

Verksamheten är kopplad till många olika lagar och regler och i ditt ansvar ingår att säkerställa att anläggning drivs i enlighet med dessa och att vid förändringar säkerställer att de implementeras på ett bra sätt.

En annan viktig del i ditt arbete är att i nära samarbete med produktion driva säkerhetsarbetet på anläggningen. Det avspeglar sig givetvis genom hur arbetet på anläggningen genomförs och att det kontinuerligt och systematiskt följs upp ur arbetsmiljösynpunkt, men också i att bygga en säkerhetskultur som genomsyrar allt arbete.

Du har också en mycket aktiv roll vid samtliga projekt kopplat till maskiner, installationer samt vår fastighet.

Mer specifikt innebär rollen:

  • Skötsel/drift av fastighet, ventilation, kemikaliehantering och panna/ånga
  • Arbete inom VVS, mekanik, pneumatik, hydraulik och elektronik
  • Ansvara för brandskyddsarbete och säkerställa att verksamheten följer gällande säkerhetsföreskrifter och regelverk
  • Planering och uppföljning av förebyggande underhåll
  • Arbetsledning av underhållsavdelning och delaktighet i det dagliga underhållsarbetet
  • Ansvara för utvecklingssamtal och kompetensutveckling av underhållstekniker
  • Verka för en god arbetsmiljö, kontinuerligt driva genomförandet och tillämpningen av riskbedömningar.
  • Projektledning inom ditt ansvarsområde inkl. viss förhandling och offerttagning
  • Inköp inom ditt ansvarsområde

Du kommer att ha ansvar för 2,5 kompetenta medarbetare och ingår i ledningen för produktion. Du rapporterar till vår produktionschef.Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågorna står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag!

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll söker vi dig som har arbetslivserfarenhet från en liknande roll med personalansvar och med ansvar för ett företags produktionsutrustning gärna från en större organisation.

I denna roll har du många kontaktytor och ansvarsområden. För att du ska vara framgångsrik i detta ser vi därför att du är tydlig och effektiv i din kommunikation samt är trygg i ditt ledarskap. Du är van att ta ansvar och du är duktig på att komma i mål med dina åtaganden. Du har lätt för samarbete och skapar produktiva interna samt externa arbetsrelationer. Du arbetar systematiskt, är bra på att skapa arbetsprocesser och jobbar förebyggande.

Vi välkomnar en mångkulturell arbetsmiljö och det vill vi också att du gör!Vad kan du?
Utbildningsmässigt har du förmodligen en bakgrund som högskole- eller civilingenjör, alternativt har du tillskansat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du måste behärska engelska i tal och skrift, samt ha B-körkort.Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Lundell på telefon 0709-61 05 40.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 24 september 2023.Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 25 anläggningar spridda över landet.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 nov. 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare