Säljare till Oslo eller Trondheim

Säljare till Oslo eller Trondheim

Varför skall du jobba i Norge?

Högre lön, lägre skatt, fantastisk arbetsmarknad med goda jobbmöjligheter

Letar du efter ett nytt spännande jobb i Norge? Skicka oss ditt CV idag!

Vi söker kandidater till Oslo och Trondheim.

eRecruit är ett headhunting och rekryteringsföretag som använder en effektiv digital rekryteringslösning. Vi är specialiserade på svensk arbetskraft till Norge.

Registrera ditt CV enkelt och få garanterat svar innan 48 timmar!

Är du intresserad av att jobba för vår uppdragsgivare i Norge?

Vi söker både dig som tidigare har jobbat med försäljning men också er som inte gjort det. Det viktigaste för oss är att du har ett driv och stort engagemang med en vilja att lära dig.

Förutom hög lön och bra förmåner, i en ung och inspirerande miljö, erbjuder vi även egen försäljningsskola, välrenommerad arbetserfarenhet och framför allt, goda karriärmöjligheter. Jobbet kräver att du talar flytande svenska eller norska.

Om du brinner för försäljning och marknadsföring kan detta vara något för dig. Om du är intresserad av ett jobb hos oss, klicka på sök det här jobbet och sänd oss ditt CV. Vi kontaktar dig därefter inom två dagar och ger dig mer information om jobbet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.erecruit.no
Sista ansökningsdag 14 nov 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

eRecruit er et rekrutteringsbyrå som har rekruttert kvalifiserte, nordiske arbeidssøkere til norske bedrifter siden 2008. Vi tar vare på våre arbeidssøkere og svarer alle våre kandidater innen 48t enten vi har jobb å tilby eller ikke. Anbefaler derfor at du registrerer din CV i dag. Vi gjør rekruttering til en positiv opplevelse for arbeidssøker og arbeidsgiver.