Projektledare inom el till väletablerat företag i Göteborg

Projektledare inom el till väletablerat företag i Göteborg

I denna process har eLinked AB hand om rekryteringen, men anställningen kommer att ske direkt i vår kunds bolag. Vi kommer att gå in mer på vår kund vid första intervju.

Just nu söker vi flera projektledare till en av våra samarbetspartners i Göteborg. Företaget är ett större installationsföretag som arbetar brett inom entreprenad, Industri & ladd infrastruktur. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från någon av ovannämnda områden som projektledare, där du är van att räkna på jobb, samt underhålla flera mindre eller få större projekt samtidigt.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är stresstålig och van att hålla många bollar i luften, medans du samtidigt håller huvet kallt och är en god ledare till dina ledande montörer och montörer. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, eller dokumenterad erfarenhet ifrån relevant nämnd bakgrund.

Du är då välkommen att lämna intresse på samtliga områden om du är intresserad av att testa något nytt.

Kontoret är stationerat i Göteborg men vissa resor kan förekomma i tjänsten runt om i landet. Det vanligaste är dock att man befinner sig på kontoret i Göteborg.

Typiska arbetsuppgifter inom de olika fälten:

Industri
Du är mittpunkten för kommunikationen på industrin, där du är baserad ute på en större anläggning i Göteborg. Här ska du bygga upp en egen elektrikergrupp samt vara med och dra in uppdrag för dessa ifrån kund. Här ska du veta vilka jobb som är intressanta att vara med och räkna på, känner du själv att du brister i viss kompetens kan du kontakta konsultbolag som hjälper till, men du ska ha ett övergripande budget och resultatansvar.

Jobben kan variera ifrån kontorsanpassningar till industriella installationer, och du kommer ha god uppbackning av andra el-chefer. Du kommer behöva klara av en fartfylld vardag med många bollar i luften och hantera stress på ett bra vis. Du får inte främmande för att ta lika stort ansvar för små som stora projekt. Tidigare erfarenheter av projektledning inom industri är därför meriterande.

Entreprenad
Entreprenad är ett av företagets större områden, där dom har många fasta beställare idag runt om i Sverige. I dagsläget räknar vår kund på jobben och i många fall platsleder jobben, men hyr in UE på annan ort för att utföra jobben.

Tanken är på sikt att anställa fler elektriker i detta område och även utföra inte bara jobben i Västra Götaland, utan även resejobben. Här ser vi gärna att du kan driva ett par projekt parallellt, samtidigt som du räknar på nya jobb, och är en god ledare till dina kollegor.

El-laddning / Solceller
Detta är ett av vår kunds senaste område dom arbetar med, men har goda förhoppningar på att den ska växa och bli lika stor i firman som på entreprenad och industri.

I dagsläget har dom utfört ladd installationer för större busscentraler, och ladd stolpar till större BRF:er mm. Dom arbetar även med solceller och önskar gärna att man kan mer-sälja detta ute på plats när man är igång och installerar ladd infrastruktur. För att lyckas i denna roll tror vi att du har ett stort intresse för omställningen till förnybar energi, samt en vilja att bygga upp en ny marknad, där du drar in jobb och leder dessa. Du kommer självklart ha stöttning ifrån ledningen och andra projektledare.

Vi söker dig som:
Till denna tjänst söker vi personer med tidigare erfarenhet som projektledare inom el-branschen, gärna med akademisk utbildning.
Du kan även vara en person som arbetat som elektriker tidigare men arbetat upp dig internt till projektledare. Har du drivit egen elfirma och är van att räkna och driva egna jobb är detta också utav intresse.

Som person ser vi gärna att du är driven, social och god på att nätverka, samt utföra lönsamma projekt. Är du dessutom en tydlig ledare och god lagspelare tror vi att du besitter rätt egenskaper för att lyckas på denna firma.

Krav för att söka tjänsten:
* Tidigare erfarenhet som projektledare, min 2 år.
* Tidigare erfarenhet som elektriker, min 2 år.
* Erfarenhet av att räkna på jobb och lämna anbud
* Körkort-B

Meriter:
* Akademisk utbildning
* BAS-P/ BAS-U
* Entreprenadjuridik
* Allmän behörighet / ECY-certifikat

Känner du igen dig i något av ovannämnda områden och tror att du skulle kunna göra ett bra jobb hos vår kund, är du välkommen att lämna in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://elinked.se
Sista ansökningsdag 7 dec 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

eLinked är ett snabbt växande konsultbolag inom elbranschen med kontor i Göteborg, Stockholm & Malmö.

Vi rekryterar och tillsätter projektledare, ledande montörer och elektriker inom installationsbranschen, samt bistår med våra anställda konsulter för kortare & längre uppdrag. Våra kunder är främst elföretag verksamma inom entreprenad, industri, service och infrastruktur över hela landet.

Som konsult på eLinked AB erbjuds du konkurrenskraftig lön och förmåner utefter bakgrund/erfarenhet, samt hamnar på ett företag där du har möjlighet att bredda dina kunskaper och kontaktnät inom installations branschen.

Då du får möjlighet att testa projekt för att sedan ta anställning hos slutkunden givet att allt känns bra, och detta brukar vara uppskattat för alla parter. Känner konsulten att detta inte var rätt, flyttar vi denne vidare till liknande eller nya typer av projekt.