Hoppa till innehåll
Dryft Sverige AB logotyp

Egenföretagare som vill starta upp Dryft i Göteborg!

Ansök nu
Vi söker nu dig som är företagare med anställda och vill vara med på den otroliga resan att starta upp Dryft i Göteborg!

Starta upp Dryft Göteborg tillsammans med oss!

Driver du eget företag i Göteborg inom hantverksbranschen men är sugen på en tillvaro som anställd tillsammans med dina nuvarande medarbetare? Att bli en del av något större? Vi söker nu dig som är företagare med anställda som vill vara med på den otroliga resan att starta upp Dryft i Göteborg!

Är du trött på att behöva vara expert inom alla områden det innebär att driva företag, önskar tydligare gräns mellan jobb och fritid och saknar att ha ett gäng kollegor i samma roll att bolla med? Hos oss får du 150 härliga kollegor i Stockholm och expertkompetens inom alla möjliga områden. Du kommer att få ta stort ansvar och ägandeskap att starta upp ett helt nytt Dryft i en ny stad med så småningom alla expertkompetenser på plats där du är - vi lovar dig att det kommer bli en fantastisk resa. Välkommen till oss!

Är du den vi söker?
Vi växer i en imponerande takt och från en omsättning på 100 miljoner i Stockholm är vi nu på väg att accelerera utvecklingen. Vår tillväxtresa har bara börjat, med stark finansiering och spännande partnerskap ska vi nu expandera verksamheten med start i nya städer i Sverige. Vi söker därför efter duktiga företagare inom Bygg, Plattsättning, El,VVS eller Måleri, som tillsammans med sina anställda delar vår ambition att förändra branschen och vill vara med och starta upp Dryft i nya städer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Att du blir en del av Dryft i en ny stad innebär en otrolig möjlighet att få vara med från start och sätta din prägel på hur vi ska bygga upp Dryft i en helt ny marknad. Du kommer att tillsammans med dina medarbetare få vara del av något större och ta er an en superspännande utmaning!

Använd dina kunskaper som entreprenör samtidigt som du får ett generöst kompensaktionspaket i form av både pengar och ägarskap i Dryft - bästa av två världar!

Självklart innebär detta också en kompensation för dig som ägare. Om vi kommer överens om att ditt bolag ska bli en del av Dryft kommer vi att erbjuda dig ett kompensationspaket bestående av kontant ersättning, ett delägarskap i Dryft och en spännande anställning!

Läs mer om oss och erbjudandet här: https://dryft.se/foretagare-goteborg/

Är du intresserad av att veta mer? Skicka in din intresseanmälan här! Vid frågor kontakta är du välkommen att mejla micaela.pargell.karlsson@dryft.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Dryft jobbar målare, snickare, plattsättare, elektriker, rörmokare, tech-utvecklare, kundkoordinatorer, marknadsspecialister och många fler. Vi gör olika saker om dagarna men en sak har vi gemensamt - vi vill tillsammans förändra hantverksbranschen.

Detta gör vi på Dryft genom att hela tiden utmana rådande normer och strukturer. Vi använder oss av tech och digitala arbetssätt för att förbättra både kund- och medarbetarupplevelsen och skapa nästa generations hantverksbolag!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare