Produktutvecklare till Dormakaba Sverige AB, Göteborg

Produktutvecklare till Dormakaba Sverige AB, Göteborg

Produktutvecklare

Vi växer och behöver utöka vårt team med en engagerad och kreativ produktutvecklare till vårt utvecklingsteam. Möjliga placeringsorter är Göteborg, Malmö, Stockholm, Oslo, Drammen eller Köpenhamn.

Som produktutvecklare erbjuder vi dig en bred roll där du själv kan påverka ditt eget arbete. Du kommer att arbeta på ett stort bolag med internationella kontakter och utvecklingsmöjligheter. Arbetet sker både ute hos våra kunder eller från vårt kontor.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara länken mellan kunderna och den tekniska avdelningen, som aktivt bearbetar marknaden med nya och befintliga produkter. Du kommer att driva produktutvecklingen och agera som produktspecialist åt organisationen och arbeta med hela produktcykeln inom dörrbeslag och lås.
 • Analysera branschen och marknaden
 • Ansvara och uppdatera produktportföljen
 • Delaktig vid releaser och lanseringar utifrån det tekniska perspektivet
 • 2nd line support och utbildning av tekniker internt
 • Ansvara för teknisk dokumentation och kravställning
 • Ansvarig för provning och certifierings hantering
Resor ingår i tjänsten framförallt inom Skandinavien, det finns möjlighet att utgå från våra kontor i Norge eller Danmark.

Dina kvalifikationer
 • Minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet som låstekniker eller annan relevant erfarenhet inom säkerhetsbranschen
 • Tidigare arbetat som produktutvecklare och produktspecialist
 • God teknisk kompetens av elektriska eller mekaniska lösningar för lås
 • Teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort är ett krav
Din Profil
Som person är du driven, strukturerad och engagerad. Du trivs med att arbeta självständigt och i ett dynamiskt team med ett ständigt öga mot marknadens trender. Du är flexibel inför snabba vändningar, har stor vetgirighet och förmåga att snabbt ta till dig nytt kunnande.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

Om dormakaba
Koncernerna Dorma och Kaba slogs samman till dormakaba i september 2015. Fusionen resulterade i ett företag på den globala topp tre-listan på marknaden för säkerhets- och passerlösningar med en proformaförsäljning på över två miljarder schweizerfranc och ca 16 000 anställda. dormakaba är aktiva i över 130 länder, med närvaro i form av både produktionsanläggningar och distributions- och servicekontor på alla relevanta marknader. I vår portfölj ingår låssystem - allt från cylindrar, nycklar och lås till fullständigt nätverksintegrerade elektroniska passerlösningar - men även fysiska passersystem och automatiska dörrsystem, plus ett brett utbud av dörrbeslag, dörrstängare, dörrautomatiker och passagekontroll, vi har även glasbeslag, hotellås och kassaskåpslås. Dessa kompletteras av produkter för registrering av tids- och företagsdata, högsäkerhetslås, horisontella skjutväggar och flyttbara avdelare

Sökord: produktutvecklare, product development, produktägare, produktspecialist, produktcykeln
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 maj (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.