Hoppa till innehåll
Vill du arbeta i ett bolag som är världsledande inom sitt segment med fina förmåner? Trivs du bra i en koordinerande roll som ställer krav på struktur? Då kan rollen som Administratör på DMG MORI vara rollen för dig!

Om DMG MORI Sweden
DMG MORI erbjuder produktionslösningar för skärande bearbetning, laserbearbetning, additiv tillverkning samt digitala lösningar för verkstadsproduktion. De finns representerade i hela världen med 154 lokala sälj- och servicebolag. Totalt har DMG MORI 14 fabriker som tillverkar produktionsutrustning och de flesta tillverkningsenheterna finns i Japan och Tyskland. Det svenska huvudkontoret hittar du i Västra Frölunda utanför Göteborg.

Om tjänsten som Administratör
I rollen som Administratör på DMG MORI blir du en viktig pusselbit i deras Backoffice funktion. Du har ett nära samarbete med Backoffice-chefen samt Eftermarknadsavdelningen där du stöttar två Servicekoordinatorer i daglig administration. Dina främsta arbetsuppgifter innebär att hantera och förbereda fakturaunderlag, kontrollera och följa upp servicerapporter, kontrollera avvikelser samt säkerställa kvalitet genom hela flödet. När du är varm i kläderna kommer du även ansvara för DMG MORI:s servicetelefon där du tar emot felanmälningar från kunder och registrerar kundärenden i systemet där sedan Servicekoordinatorerna tar vid och koordinerar tillsammans med tekniker.

Du utgår från DMG MORIs kontor i Västra Frölunda där arbetstiderna är förlagda måndag till torsdag 7.45-16.30 samt fredag 7.45-15.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hantera och förbereda fakturaunderlag samt kontrollera och följa upp servicerapporter.
  • På sikt ansvara för bolagets servicetelefon och registrera felanmälningar.
  • Stötta och hantera andra förekommande administrativa uppgifter löpande.
  • Samarbeta tätt med andra avdelningar inom organisationen, primärt Eftermarknadsavdelning samt Backoffice-chef.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och arbetslivserfarenhet av roller inom administration, kundservice, ordermottagning eller reception. Du är van att använda dator och telefon som ditt främsta arbetsredskap och besitter därmed god systemvana och navigerar med enkelhet i Officepaketet. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Vidare söker vi dig som är du självständig i ditt arbete och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är van att arbeta strukturerat och en person som värnar om noggrannhet. Då rollen innebär ett tätt samarbete med andra avdelningar inom organisationen är du sannolikt en lagspelare som har lätt för att samarbeta. Vi ser även att du är naturligt kommunikativ i kunddialogen och värnar om att skapa goda relationer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare arbetserfarenhet av roller inom administration, kundservice, ordermottagning och/eller reception.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av roller där du stött på kundkontakt antingen via telefon och/eller fysiska dialoger.
  • God systemvana och förmågan att navigera i Officepaketet.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av fakturahantering.

DMG MORIs erbjudande
Hos DMG MORI blir du del av ett tryggt och innovativt bolag som har kvalitet i fokus. Förutom trygghet erbjuder DMG MORI ett förmånligt paket med kollektivavtal, friskvårdsersättning och kompersättning samt extra klämdagar. 

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: DMG MORIs kontor i Frölunda – office first policy.
Lön: Enligt överenskommelse.

Tycker du att rollen som Administratör hos DMG MORI låter intressant? Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 
DMG MORI Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning
http://se.dmgmori.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Köping
HR & Personal
Företagslogga
Karlstad
Försäljning
Företagslogga
Nyköping
Industri & Anläggning
Företagslogga