Hoppa till innehåll
DM/TM i Göteborg AB logotyp

Dm/Tm söker nya mötesbokare/säljare för att expandera i Göteborg

Publiceringsdatum
24 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi växer och söker efter en ny kollega till vårt team.
Är du en person som vill göra skillnad och samtidigt brinner för att leverera god service? Då kanske du är nästa tillskott till vårt team!

Vem vi söker:
Som person är du energisk, positiv, noggrann och nyfiken. Du är bekväm med att telefonen är ditt främsta arbetsredskap och du är kommunikativt skicklig i både tal och skrift. Du är lösningsorienterad, tar egna initiativ och jobbar effektivt. Du motiveras av att arbeta emot uppsatta mål och ser det som en drivkraft. Vidare har du en vana av att leverera god service, är lyhörd och söker ett arbete inom kategorin försäljning.

Om rollen:
Som säljare bokar du möten mellan olika läkemedelskonsulenter och vårdpersonal, främst läkare och sjuksköterskor. Du som säljare ansvarar för och arbetar tillsammans med ett antal läkemedelskonsulenter. Du som säljare är en del av ett team där ni hjälps åt att nå gemensamma mål, både internt och mot kund.

Om dig:
  • God Svenska i skrift och tal
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning/servicebranschen
Anställningstyp
Heltid

Lön
Fast + bonus

Ansökan
Skicka din ansökan med CV.
DM/TM i Göteborg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dm/Tm är en av Sveriges ledande leverantörer inom besöksbokning för läkemedelsindustrin. Vårt mål är att ge vårdgivare bättre tillgång till senaste forskningen inom hälsa och medicin genom att vara bryggan mellan dem och läkemedelsindustrin.

Företaget grundades år 1994 och vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Helsingborg. Vi är nu inne i en expansiv fas och söker därför mötesbokare/säljare för att stärka vårt team i Göteborg.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga