Servicerådgivare

Servicerådgivare

Har du ett högt kundfokus och är lösningsorienterad? Nu söker vi en servicerådgivare till Volkswagen Sisjön som vill vara med på resan mot branschens bästa serviceupplevelse. Låter detta intressant, då är det kanske dig vi söker.

Om tjänsten

Som servicerådgivare är du vårt ansikte utåt och en viktig länk mellan kund och verkstad. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder för service och reparationer samt hantera garantier. Vidare svarar du i telefon, tar emot och lämnar ut bilar samt tar fram prisuppgifter, upprättar jobbkalkyler, svarar på offertförfrågningar och hanterar försäkringsfrågor. Du håller kontakten med kunden under verkstadsbesöket för att informera om det som behöver åtgärdas på bilen och vid behov fungerar du som ett kundstöd samt erbjuder vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du arbetar aktivt och engagerat för att våra kunder skall bli nöjda med vårt sätt att lösa deras problem.

Dina Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har;

  • Godkänd gymnasial utbildning
  • Flerårig erfarenhet av kundfokuserad verksamhet. Gärna erfarenhet från vår bransch.
  • God datorvana, och lätt att sätta dig in i nya system.
  • Lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
  • B-körkort (manuell växellåda).
  • Tidigare erfarenhet från systemen ELSA och Automaster är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

För att trivas som servicerådgivare bör du gilla att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett stundvis högt tempo. Detta ställer krav på hög servicemedvetenhet och god kommunikativ förmåga. Om du har ett intresse för bilar och teknik eller är allmänt nyfiken att lära dig tror vi att du har lättare att sätta dig in i verksamheten samt hjälpa våra kunder genom deras verkstadsbesök på ett bra sätt. Du har intresse samt förmågan att lösa de problem som kan uppstå i arbetet. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk person som bidrar med god stämning och ett gott samarbete till teamet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Om företaget

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 5 februari. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor om oss eller om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Evelina Othberg på email: evelina.othberg@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (5 dagar kvar)