Hoppa till innehåll
Din Bil Sverige AB VW Backa logotyp

Garantihandläggare/Servicerådgivare

Om företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna samt i region Gävleborg-Dalarna. Vi har ca 2 500 anställda, finns på 48 platser, har 61 bilanläggningar och omsätter ca 23 miljarder SEK.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som Garantihandläggare hos oss kommer du huvudsakligen hantera anspråk och bedöma garantiärenden enligt garantihandboken. Du kommer stötta övriga kollegor i processen och regelbundet informera om uppdateringar. Den här befattningen är en viktig länk i vår organisation och i vårt Serviceteam. Vidare kommer du att stötta upp i servicerådgivningen vid behov då vi gemensamt säkerställer att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har följande;

  • Gymnasieutbildning. Har du gått en teknisk utbildning är det meriterande men inget krav.
  • Erfarenhet av administrativt arbete.
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Goda kunskaper i Officepaketet samt har lätt för att lära dig nya datasystem.
  • Innehar B-körkort (manuell växellåda).


Personliga egenskaper

För att du ska lyckas i rollen är ett strukturerat arbetssätt en förutsättning. Du är effektiv och tar egna initiativ samt är en person som bidrar med arbetsglädje och har lätt för att kommunicera. Vi jobbar i ett Team som hjälper och stöttar varandra. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Ansökningar hanteras löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdatum. Vänta inte utan skicka din ansökan redan idag!

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka senast 5 April.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arman Jakupovic på arman.jakupovic@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 apr. 2023 (5 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare