Personbilssäljare

Personbilssäljare

Är du intresserad av att arbeta i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Är du samtidigt driven, engagerad och har en stark känsla för affärer? Då kan det vara dig vi söker!

Om Företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna samt i region Gävleborg-Dalarna. Vi har ca 2 500 anställda, finns på 48 platser, har 61 bilanläggningar och omsätter ca 23 miljarder SEK.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Om tjänsten

Rollen som personbilsförsäljare hos oss innebär försäljning av både nya och begagnade personbilar. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga samt potentiella nya privat- och företagskunder. Du kommer att ansvara för genomförandet av affärsprocessen med högsta kvalitet. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar samt att göra det lilla extra för att tillgodose kundens behov. Arbetsuppgifterna för tjänsten innefattar bland annat att demonstrera bilar, offerera, skapa order, leveransbevaka samt leverera bilen till kund med högsta kundnöjdhet i fokus. Du hanterar också provkörningar samt svarar på frågor om våra produkter och tillval. Säljteamet hjälps gemensamt åt att sköta bilhallen samt att annonsera bilar på nätet.

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning, har du utbildning inom försäljning är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av relationsskapande försäljningsarbete och om du arbetat med uppsökande försäljning ser vi det som en styrka. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, positiv och har en stark känsla för affärer. Du har förmåga att självständigt organisera och strukturera ditt dagliga arbete. Vidare har du ett högt eget driv och trivs i en roll med stundtals högt tempo. Vi ser att du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och på att skapa förtroende hos dina kunder. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum. Det är också viktigt i denna tjänst att du har god förmåga att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan nu!

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 10 April. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef/Märkeschef Petra Henriksson på: petra.henriksson@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://seat-goteborg.se/
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (15 dagar kvar)