Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vi har fullt upp på vår verkstad och behöver stärka upp med en duktig mekaniker som vill vara en del i vårt kompetenta och drivna mekanikerteam! Är det dig vi söker? Varmt välkommen att läsa vidare nedan och skicka ansökan, redan idag!

Vårt erbjudande till dig:

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa. Hos oss är individuella utbildningsplaner en självklarhet och med rätt vilja och förutsättningar finns goda möjligheter till utveckling inom de olika tekniska områdena kopplat till våra bilar och den nya tekniken. Du får dessutom möjligheten att arbeta i en modern verksamhet med god arbetsmiljö och bra verktyg såväl som duktiga kollegor och en mycket god stämning! Att vara på arbetet ska vara roligt tycker vi!

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innefattar sedvanligt arbete på en verkstad som blandas med fossildrivna bilar såväl som hybrider och fullt elektriska varianter. Hos oss finns en rolig och utvecklande mix. I huvudsak kommer du att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Audi personbilar. Arbetet utförs i en märkesverkstad med hög kvalité på utförda arbeten såväl som sättet vi tar hand om våra kunder på. Vi känner stor stolthet i det vi gör och värnar om att ge utomordentlig service till våra kunder och vi tror att du känner likadant.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har;

  • 3 årigt fordonstekniskt gymnasium eller likvärdig eftergymnasial utbildning.
  • 2-3 års arbetslivserfarenhet som mekaniker.
  • B-Körkort är ett krav.
  • God datavana och lätt att sätta dig in i nya system.
  • Behärskar svenska, i såväl tal som skrift för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning mm.
  • Teknisk kunskap kring Audis produkter samt våra system, Automaster och Elsa är meriterande men inget krav, för rätt person har vi kompetens och utbildningsmöjligheter för allt som rör vårt märke.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom vår framgång bygger på relationer såväl internt i teamet, mellan avdelningarna och i slutändan till våra kunder så förstår du värdet av att vara socialt utåtriktad och du har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

Om Företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna samt i Gävleborg och Dalarna och vi har totalt ca 2500 anställda medarbetare i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 400 medarbetare fördelat på 8 anläggningar från Hisingen till Kungsbacka.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid ditt personliga engagemang. Ansökningar hanteras löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 2 oktober.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jakob Baranto, Servicechef på e-mail: jakob.baranto@audigoteborg.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare