Hoppa till innehåll
Ansök nu

Business Development Manager
Göteborg

Som Business Development Manager hos oss erbjuds du en roll där du har stor frihet att styra din egna vardag. Du blir en del av ett internationellt bolag inom kontraktslogistik med mycket stora möjligheter till att utvecklas i din roll. Vi ser till att du får rätt förutsättningar för att lyckas.

Om tjänsten
I rollen som Business Development Manager kommer du att arbeta med kunder som har potential att bli mycket betydande för oss i Sverige vilket bla innebär att säkerställa kundnöjdhet samt tillväxten på marknaden. Det är kunder i alla olika typer av branscher. I ditt ansvar ingår det att du strategiskt planerar hur du ska utveckla dina kunder och nå uppsatta mål. Med din affärsanda ser du affärsmöjligheter samtidigt som du alltid har koll på nyckeltal som är kritiska för det specifika kund-caset.

Det förekommer en del resor inom Sverige och du kommer ha kontorsplats på vårt kontor i Göteborg.

Vi erbjuder
DFDS är i en stark tillväxtresa. Vår ambition är att förändra branschens riktning genom att bli både grönare och mer digitala. Som Business Development Manager erbjuder vi dig en möjlighet att bli en del av vårt team och tillsammans med oss göra skillnad.

På DFDS betyder våra medarbetare allt för oss och här får du lov att vara dig själv. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats för alla, erbjuda utmaningar samt möjlighet till utveckling och förändring. Vi uppskattar och möjliggör kreativa idéer och engagemang och ser det som en förutsättning för DFDS framgång och för medarbetarnas utveckling.

Vi erbjuder marknadsmässig lön, tjänstebil, tjänstepension och alla verktyg du behöver för att sköta ditt jobb.

Be part of our team and be yourself!

Vad har Muhamed Ceric, Managing Director att säga om hur det är att jobba på DFDS? 

"Du som medarbetare i DFDS har en nyckelroll i vår tillväxtresa där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för våra kunder och organisation. Det är summan av vårt gemensamma entreprenörskap och nära sammarbete med våra kunder och kollegor som är avgörande för att vi skall nå våra strategiska mål."

Läs mer om vad Muhameds kollega har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/dfds

Din profil
Vi tror att du har ett väl utvecklat affärssinne med analytisk förmåga, är van att arbeta självständigt och strukturerat med stort eget driv. Du är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Du har lätt för att förstå kundens behov samt är länken till vår interna projektledning och produktion.

  • Bearbeta potentiella kunder och sälja större och strategiskt viktiga logistiklösningar
  • Du är van att driva affärsprojekt i nära samarbete med kunden samt interna specialister
  • Du har branscherfarenhet från 3PL
  • Genomföra kontrakts- och prisförhandlingar med nya kunder
  • Vara väl insatt i de branscher vi arbetar mot samt följa dess trender och kravbild
  • Du har B-körkort och ser inga problem med att resa i tjänsten
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring, tel. 036-3363461 och Nicklas Jonsson, tel. 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

About DFDS Sweden
We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 11,000 colleagues, all committed to transforming our business into a greener and more digitised operation. We are proud of our role as part of the critical infrastructure serving customers and communities across Europe and further afield.

Be part of DFDS and be part of the movement.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare