Hoppa till innehåll

Juniora Ekonomer till Consulting (Sto/Gbg/Mlm) - Jan/Aug 2024)

På Deloittes affärsområde Consulting som idag består av ca 500 medarbetare i Sverige kan du arbeta med att stödja ledande organisationer i strategiska frågor, i interimslösningar och i förändringsprojekt inom både ekonomi och IT. För att möta marknadens förändrade krav och skapa värde för de förändringsresor som klienterna står inför bidrar vi med nya och mer effektiva arbetssätt, förbättring av processer och rutiner samt operationella förberedelser för våra klienter. Vi hjälper våra klienter med att implementera affärssystem och använder oss av systemlösningar samt moderna digitala plattformar.

Deloitte Consulting är organiserade utifrån flera områden med tillhörande team för att möta våra klienters behov. Inom Consulting söker vi dig som är ekonom, civilingenjör, systemvetare/IT, personalvetare eller beteendevetare med magister- eller masterexamen, alternativt en likställd eller en kombinerad utbildning inom dessa områden. Denna annons riktar sig till dig som främst har en ekonomibakgrund, alt. i kombination med ingenjörsvetenskap, IT/systemvetenskap eller beteendevetenskap. 

Vi söker nya medarbetare främst med start i augusti 2024, men med vissa undantag för vissa team som även söker nya medarbetare med start januari 2024. 

Finance Operations (fd. Business Process Solutions- BPS)

Stödjer våra klienter i operativa roller inom ekonomifunktionen, främst med fokus på interimslösningar men också till viss del projektbaserade leveranser. Vid interimslösningar supporterar vi våra kunder i temporära roller som exempelvis redovisningsekonom, controller eller ekonomichef. Projektbaserade leveranser kan exempelvis röra effektivisering och förbättring av processer, effektivisering av finansiella flöden, stöd vid implementation av affärssystem eller operationella förberedelser inför börsnoteringar. Våra klienter är alltifrån mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom olika typer av branscher.

Vi ser gärna att du har en inriktning inom redovisning, management, controlling eller ekonomi & IT. Erfarenhet av ekonomiarbete är meriterande, särskilt inom redovisning.

Anställer till Deloittes kontor Stockholm, Göteborg och Malmö.

Finance Technology

Stödjer våra klienter med interimsuppdrag som ekonom varierat med digitaliseringsprojekt, inom exempelvis Robotic Process Automation (RPA), Excel, VBA, samt Power BI. Du kommer inom rollen att få utveckla, konfigurera och supportera automatiseringslösningar. Du kommer genomföra processutvärderingar och genomlysningar hos våra klienter samt arbeta med Change Management. Vidare kommer du att ute hos klient stötta dina kollegor med automatisering och förbättring av finansiella processer, med fokus på RPA, Excel och Power BI.

Vi ser gärna att du har en kombinerad utbildning inom ekonomi och IT/systemvetenskap, redovisning, management eller controlling alternativt en utbildning inom ekonomi och ett intresse för IT. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi, särskilt inom redovisning eller har erfarenhet av teknik, BI och RPA.

Anställer till Deloittes kontor i Stockholm och Malmö.

Emerging ERP Solutions

Stödjer våra klienter med att utvecklas och driva affärsvärde genom att implementera och utveckla anpassade ERP-lösningar inom ramen för ekonomiavdelningens ansvarsområden. Du kommer att arbeta i projektform utifrån vår agila projektmetodik och ditt fokus ligger bland annat på att tillsammans med klienten arbeta med att utveckla och implementera ekonomisystemet Oracle Netsuite. Rollen som näst intill uteslutande innebär projektarbete, ger också möjlighet att skapa lösningar för effektivisering och automatisering av ekonomiprocesser hos våra klienter. Deloitte är en etablerad allianspartner till Oracle NetSuite globalt, där Sverige och Norden är inne i en stark tillväxtfas. Uppdragen är främst baserade i Stockholmsområdet, men våra kunder är oftast internationella med verksamhet i flera länder. Tillsammans med vårt team kommer du bland annat att arbeta med projektledning och stötta med innovativa lösningar inom NetSuite till våra klienter. Du kommer även ges möjlighet att driva vissa flöden och delprojekt inom ramarna för leveransen.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi i kombination med IT/systemvetenskap samt har ett intresse för affärssystem.

Anställer till Deloittes kontor i Stockholm och Malmö.

Operation Transformation

Stödjer våra klienter i att implementera affärsstrategier för att uppnå sina affärsmål. Vi arbetar med verksamhetsförändring, vilket ofta inkluderar implementation av systemstöd för industrispecifik teknologi i flera olika branscher, med ett särskilt fokus på bank- och försäkring samt Retail.

Vi ser gärna att du har bakgrund inom Ekonomi, Business Management, Finans, Ingenjörsvetenskap med fokus på Finans, Management och/eller Supply Chain.

Anställer till Deloittes kontor i Stockholm, januari samt augusti 2024. 

Human Capital

Detta team tar ej längre emot ansökningar. 

Finance, Strategy and Performance

Detta team tar ej längre emot ansökningar. 


Kvalifikationer

Vänligen hänvisa till teamspecifika krav ovan. Övergripande söker vi dig som är nyexaminerad ekonom med magister- eller masterexamen, alternativt en likställd utbildning eller en kombinerad ekonomiutbildning.

Vidare ser vi gärna att: 

 • Du har goda studieresultat, internationell erfarenhet och relevant engagemang vid sidan av studierna.
 • Du har relevant arbetslivserfarenhet och erfarenhet inom konsultbranschen är även meriterande.
 • Du är en lagspelare, men även trivs med att jobba självständigt. Du är utåtriktad, målmedveten, engagerad, initiativrik och drivs av nya utmaningar. Du har ett intresse för att utveckla affärer och verksamheter.
 • Du har ett intresse för hur digitalisering och ny teknik kopplat till ekonomi kan utveckla verksamheter och bidra till att förverkliga våra klienters strategier och affärsmål.
 • Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ytterligare information

Vi erbjuder

På Deloitte får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som du kan nyttja för att utveckla både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj erbjuder varierande och utmanande uppdrag hos alltifrån mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom olika typer av branscher, vilket ger dig bred och gedigen kompetens med en brant utvecklingskurva. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda dig möjligheter att driva din personliga utveckling. Vi erbjuder dig praktisk erfarenhet, en personlig coach som långsiktigt stöttar dig i din karriär och kontinuerlig feedback och support från mer erfarna kollegor.

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av;

 • CV
 • En motivering till;
  • Varför du är intresserad av Deloitte och den specifika rollen
  • Vad du tror att du kan tillföra i rollen
 • Om du visar intresse för fler än ett av våra team behöver du rangordna dina val i din motivering (välj max 2st)
 • Betygskopior från högskola/universitet

Ladda gärna upp din motivering och dina betyg som ett dokument. CV laddas upp i första steget och de övriga dokumenten som efterfrågas laddas upp när du går vidare till nästa steg (ej i kommentarsfältet). Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. 

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Vid inskickad ansökan ska du få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte detta mejl råder vi dig att skicka in din ansökan på nytt. 

Sista ansökningsdag är 30 november.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor
Om du har frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Hanna Lönnqvist (hlonnqvist@deloitte.se) och Maria Brengdahl Bengtsson (mbrengdahlbengtsson@deloitte.se)


Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Deloitte logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (47 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000+ medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.


Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Ekonomi
Företagslogga