Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Trafikledare - Operations Specialist

Ansök nu
Motiveras du av att verka i en snabbföränderlig arbetsmiljö där allt är möjligt? Är du som oss och ser lösningar snarare än problem och gillar att vara "hands on"?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

DANX kultur präglas av nyfikenhet, flexibilitet och professionalism. Just nu befinner vi oss i en spännande och stark utvecklingsfas och behöver därför förstärka vårt team. Hos oss får du möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa - Vi går vår egen väg och vi vill att du ska vara med!

Vi söker efter dig som kan arbeta självständigt och strukturerat, ser behov och initierar utveckling och tar stort eget ansvar. Du har lätt för att samarbeta samt att skapa förtroendefulla relationer. För att trivas i rollen krävs det att du har en bra förmåga att arbeta proaktivt, är en person som trivs i en flexibel miljö och har lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt. Vidare har du mycket god kommunikativ förmåga och känner dig trygg i det svenska och engelska språket, i såväl tal som skrift. Du som söker måste, sist men inte minst, tilltalas av en härlig, positiv och fartfylld arbetsmiljö med många glada kollegor för att trivas på DANX.

Som Operation Specialist är du delaktig i hela distrubutionsprocessen - från det att vi hämtar upp kollit tills att vi levererat det hos kund. Din vardag kommer att bestå av att kontrollera att den dagliga driften går som planerat genom att underlätta, effektivisera och säkra vår kvalité. Detta sker genom uppföljning av distributionen samt tät och kontinuerlig uppföljning både internt och externt med våra terminaler, chaufförer, åkerier och kunder. Livet som Operation specialist är helt klart intensivt men även fantastiskt roligt där ingen dag är den andra lik!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Övervaka DANX transporter och arbeta proaktivt och lösningsorienterat för att förutse och hantera förseningar och andra störningar i trafiken.
 • Övergripande ansvar för att vara ansiktet utåt och följa upp mot våra kunder, mottagare och åkerier.
 • Planering av transporter.
 • Administrativa sysslor i både interna och externa transportsystem.
 • Arbeta med kostnadskontroll och förbättringar gentemot våra åkerier.
 • Driva uppföljning av scanningskvalité.
 • Stödja arbetet med skadereklamationer samt skadeförebyggande.
 • Jobba med förbättringar och proaktivitet i allt som rör vår produktion.
Kvalifikationer och egenskaper
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Goda skriftliga och muntliga kunskaper i engelska.
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • God datorvana med kunskap inom Office 365 paketet.
 • Trivs med att träffa människor och driva förbättring i olika processer.
 • B körkort.
Meriterande
 • Tidigare erfarenhet av transportbranschen.
 • Har arbetat i en liknande roll tidigare.
Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi på DANX ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetena. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!

Om tjänsten:

Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är varierande måndag-fredag, mellan 06:00-17:00.

Tillträde: Omgående
Sista ansökningsdag: Rekryteringsprocessen sker löpande och avslutas efter att rätt kandidat tillträtt rollen.
Lokation: Orrekulla Industrigata 26, 425 36 Hisings Kärra.

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till rekryterande chef Hans Groth, hans.groth@danx.se
Frågor kring processen eller DANX som företag kan skickas till HR via HR@danx.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail och urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare